Ο Νίκος Ανδρουλάκης συναντήθηκε με της κινήσεις της Κεντροαριστεράς

Συνάντηση του ΠΑΣΟΚ με κινήσεις της Κεντροαριστεράς που οργάνωσαν την περσινή εκδήλωση στο Γκάζι έγινε στα γραφεία του κόμματος.
Από το ΠΑΣΟΚ πήραν μέρος ο γραμματέας του, Νίκος Ανδρουλάκης και οι Νίκος Σαλαγιάννης και Λευτέρης Κατσικαρέλης.

Από την Πρωτοβουλία Β οι Νίκος Διακουλάκης,Παύλος Αθανασόπουλος και Δανάη Αντωνακου, απο την Πολιτεία οι Γιάννης Τούντας, Ανδρέας Παππάς και Γιώργος Σιακαντάρης, από το

Μπροστά οι Παναγιώτης Βλάχος και Θανάσης Κοντογιώργης, από τους Νέους Μεταρρυθμιστές, ο Μιχ. Χάλαρης και απο το Π80 ο Π. Σφηκάκης.

Στη συζήτηση συμφωνήθηκε να εντατικοποιηθούν οι προσπάθειες για την σύγκλιση της Κεντροαριστεράς και την δημιουργία του ενδιάμεσου πόλου.

Τονίσθηκε η ανάγκη ενίσχυσης της πρωτοβουλίας των 59, αλλα και της δημιουργίας ενός πολιτικού συντονιστικού οργάνου της με ενεργότερη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ και συμμετοχή εκπροσώπων των κινήσεων.

Ακούστηκαν προτάσεις, όπως η πρωτοβουλία των 58 να αποτελέσει τον άξονα μεταξύ των διαφόρων κινήσεων που δραστηριοποιούνται, έτσι ώστε να υπάρχει ενιαία δράση και συντονισμός. Συζητήθηκε, επίσης το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός οδικού χάρτη με άμεσο στόχο την δημιουργία μιας νέας συλλογικότητας, με στόχο την κάθοδο στις δημοτικές και ευρωεκλογές.

Keywords
Τυχαία Θέματα