Ο Μουρίνιο φοράει ξανά τα «μπλε» – Συμφώνησε με την Τσέλσι για 12 εκ. το χρόνο!

Οι φήμες ακουγόντουσαν εδώ και μερικούς μήνες. Ωστόσο προτού η υπόθεση πάρει διαστάσεις σήριαλ, τόσο η Τσέλσι όσο και ο Ζοζέ Μουρίνιο αποφάσισαν να τελειώνουν από νωρίς και να προγραμματίσουν την επόμενη χρονιά. Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun ο 50χρονος τεχνικός, μετά από 6 χρόνια, είναι έτοιμος να επιστρέψει στο Λονδίνο και στην αγαπημένη του Τσέλσι.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Βρετανικής εφημερίδας ο «Special One» υπέγραψε 4ετες συμβόλαιο με τους «Μπλε» για 46.5 εκατομμύρια ευρώ!

Μάλιστα άνθρωπος από τη διοίκηση της Τσέλσι επιβεβαίωσε την είδηση και με δηλώσεις του τόνισε ότι «είναι επίσημο. Ο Ζοζέ και η Τσέλσι υπέγραψαν συμβόλαιο και όλοι είναι ευχαριστημένοι – ο προπονητής, η ομάδα, οι παίκτες και οι οπαδοί».

Αυτό θα είναι το δεύτερο πέρασμα του γνωστού τεχνικού από την Τσέλσι, ο οποίος από το 2004 έως το 2007 κάθισε στον πάγκο της ομάδας και κέρδισε 2 πρωταθλήματα. Σύμφωνα με πηγές της Sun, ο Μουρίνιο (ο οποίος για λίγες μέρες ακόμα θεωρείται προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης) θα ανακοινωθεί επίσημα από τους Λονδρέζους την επόμενη εβδομάδα, αφού το Σάββατο ολοκληρώνεται το Ισπανικό πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα