Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης είναι τελικά ο υπουργός που ξόδεψε χιλιάδες ευρώ στην Πάολα

Το όνομά του κυκλοφόρησε αμέσως στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια μόλις έγινε γνωστός πως πολιτικός βρέθηκε στην Πάολα και όχι μόνο διασκέδασε, κάτι το θεμιτό, αλλά πετούσε και δεκάδες λουλούδια στην τραγουδίστρια.

Ο λόγος για τον υπουργό Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ο οποίος είναι αυτός για τον οποίον οργίασαν τα δημοσιεύματα. Όπως δημοσιεύει το zougla.gr, ο γνωστός υπουργός επισκέφθηκε το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η γνωστή αοιδός Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης,

και έκανε το κέφι σπαταλώντας πολλά ευρώ σε λουλουδοπόλεμο. Το ποσό σύμφωνα με τις πληροφορίες έφτασε τις μερικές χιλιάδες ευρώ ενώ τα σχόλια από τα γύρω τραπέζια δεν σταματούσαν, καθώς μόνο ως προκλητική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η συμπεριφορά του υπουργού.

Παρέα του είχε μια... αιθέρια ύπαρξη, καθώς είναι γνωστός για τις όμορφες παρουσίες που τον συνοδεύουν σε εξόδους, ιδιαίτερα τα καλοκαίρια με τα σκάφη και τη Μύκονο που σφύζει από ζωή». Ορισμένοι από τους θαμώνες μάλιστα φέρονται να σχολίαζαν: «Ο υπουργός ξοδεύει χιλιάρικα για λουλούδια την ώρα που συζητάμε αν ο κόσμος θα παγώσει ή όχι».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα