Βραβείο της Γκάφας από το koolnews.gr – 6+1 fails Ελλήνων πολιτικών που δεν ξεχνάμε

Το 2013 ήταν μία χρονιά με πολλές και σημαντικές εξελίξεις στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη. Στην χώρα μας είδαμε δολοφονίες, πολιτικές έριδες, το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και πολλά γεγονότα τα οποία μας εισάγουν σε ένα πολύ διαφορετικό 2014.

Από τον Γιώργο Μιχαηλίδη

Ωστόσο επειδή οι Έλληνες είμαστε πολιτικά όντα, ασχολούμαστε με τα κοινά ακόμα και όταν στην πραγματικότητα δεν ασχολούμαστε… Τι εννοούμε; Μα φυσικά τα στραβοπατήματα και οι περίεργες δηλώσεις πολιτικών είναι η καλύτερη

τροφή για τους Έλληνες προκειμένου να ξεχάσουν τα προβλήματα της καθημερινότητας και να ασχοληθούν με κάτι πολύ πιο ανάλαφρο.

Στο πλαίσιο αυτό, γεγονότα όπως το αλησμόνητο «γαμώ το κεφάλι μου μαλάκα», ο ανεκδιήγητος Μιχάλης Λιάπης με τις πλαστές πινακίδες και τα ταξίδια στην Κουάλα Λουμπούρ, ο Κωνσταντίνος Κολοκοτρώνης και πολλά άλλα θα έχουμε να τα θυμόμαστε. Το koolnews.gr, επέλεξε 6+1 γεγονότα σας τα παρουσιάζει και σας εύχεται καλή χρονιά!

1 από 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Ραχήλ Μακρή, βουλευτής

Όταν η Βουλή φωταγωγήθηκε με μπλε χρώμα για την παγκόσμια ημέρα κατά του διαβήτη, η βουλευτής, Ραχήλ Μακρή είδε πίσω από την κίνηση, συνομωσία. Συγκεκριμένα σε tweet της έγραψε «έβαψαν την Βουλή μπλε, τι ετοιμάζουν αυτήν την φορά».

Έβαψαν γαλάζια την Βουλή; Τι σκαρώνετε πάλι; pic.twitter.com/maYjB8fiLk

— Ραχήλ Μακρή (@rachelmakri) November 12, 2013

Φωτογραφία: FosPhotos

Φωτογραφία: FosPhotos

Keywords
Τυχαία Θέματα