Ο Κεν έγινε Τραβελομπάρμπι για να αποδείξει ότι καμιά δεν μπορεί να μοιάσει στη Μπάρμπι! [εικόνες & βίντεο]

Ο πόλεμος μεταξύ Μπάρμπι και Κεν συνεχίζεται καθώς ο πρώτος ντύθηκε σαν την Μπάρμπι για να αποδείξει ότι κανένας δεν μπορεί να μιμηθεί την διάσημη κούκλα πόσο μάλλον η κοπέλα που τη μιμείται.

Μπορεί στα παιδικά παιχνίδια η Μπάρμπι και ο Κεν να είναι ερωτευμένοι, αλλά στην αληθινή ζωή κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Ο Τζάστιν Τζέντλικα (Κεν) ντύθηκε όπως η Βαλέρια Λουκιάνοβα (Μπάρμπι) και μοιάζει σαν drug queen. Ο σκοπός του ήταν να αποδείξει ότι κανένας δεν μπορεί να μοιάσει στη διάσημη κούκλα πόσο

μάλλον η Βαλέρια την οποία και χαρακτήρισε ψεύτικη.

«Η Βαλέρια παρουσιάζει τον εαυτό της σαν αληθινή Μπάρμπι αλλά ντύνεται σαν drug queen σε αντίθεση με εμένα που ξόδεψα 180.000 ευρώ για να μοιάσω στο Κεν. Αυτή απλά ντύνεται σαν Μπάρμπι και είναι άθλια» είπε ο Τζάστιν.

«Ντύθηκα σαν αυτή για να αποδείξω ότι κανένας δεν μπορεί να μοιάσει στην Μπάρμπι, ούτε καν ο Κεν και για να είμαι ειλικρινής εγώ είμαι πιο όμορφη Μπάρμπι από την Βαλέρια».

Η εφημερίδα Daily Mail επικοινώνησε με την Βαλέρια η οποία είπε ότι δεν έχει κάνει πλαστικές παρά μόνον έχει βάλει εμφυτεύματα στο στήθος της και δεν θέλησε να σχολιάσει τις κινήσεις του «αγαπημένου» της Κεν.

1 από 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Η πρώτη συνάντηση της Βαλέρια (Μπάρμπι) και του Τζάστιν (Κεν) δεν πήγε και πολύ καλά

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα