Tατσόπουλος: Λαϊκιστής και επικίνδυνος ο Καμμένος

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Τατσόπουλου, σε τηλεοπτική του παρουσία στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ερωτώμενος για την πιθανότητα συνεργασίας του κόμματός του με τους Ανεξάρτητους Έλληνες

, απάντησε πως -αν και δεν λαμβάνει ο ίδιος αποφάσεις εντός του κόμματος- αποκλείει κατά μεγάλη πιθανότητα μια συνεργασία των δύο κομμάτων σε εθνικό επίπεδο, επικαλούμενος μάλιστα και τις δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ , Πάνου Σκουρλέτη. «Ίσως υπάρξουν κάποια τοπικά συνοικέσια σε τοπικό επίπεδο στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ωστόσο δεν νομίζω πως υπάρχει ενδεχόμενο επίσημης συνεργασίας μεταξύ των δύο κομμάτων», τόνισε ο βουλευτής. Επίσης, αναφερόμενος στον Πάνο Καμμένο ο Πέτρος Τατσόπουλο είπε: «Είναι καλός για παρέα, αλλά επικίνδυνος σαν πολιτικός».

Ο Πέτρος Τατσόπουλος χαρακτήρισε το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ως λαϊκιστικό και δεξιό, κάτι που κατά τα λεγόμενά του έχει ως απόρροια την «απόκλιση κυβερνητικών προγραμμάτων με τους Ανεξάρτητους Έλληνες». Ερωτώμενος για τις πρόσφατες δηλώσεις του κύριου Λαφαζάνη , ο κύριος Τατσόπουλος εξέφρασε την διαφωνία του με τις δηλώσεις του συναδέλφου του, τονίζοντας ωστόσο πως « ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει. Προφανώς και μπορώ να συμβιώσω με τον κύριο Λαφαζάνη στο ίδιο κόμμα και πιθανόν στην ίδια κυβέρνηση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε σε όλα.»

Τέλος, σχετικά με το επίμαχο σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου στα ΝΕΑ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ευθέως πως ο σκιτσογράφος των «Νέων» δεν ει ναι επ' ουδενί σεξιστής, όπως του καταλογίζεται από την Αυγή.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα