Ο Γουέιν ξεσπά 23 χρόνια μετά: Ο Μάικλ Τζάκσον με κακοποίησε

11:30 8/5/2013 - Πηγή: KoolNews

Μία καινούρια υπόθεση έρχεται στο προσκήνιο για την ζωή του Μάικλ Τζάκσον και προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση, καθώς τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατό του, ο πάλαι ποτέ μεγάλος σταρ της ποπ βρίσκεται ακόμη στην επικαιρότητα.

Ο Γουέιν Ρόμπσον, χορογράφος που ήταν φίλος με τον Τζάκσον όταν ήταν παιδί ακόμη, θα χρησιμοποιήσει ένδικα μέσα για να λάβει αποζημίωση από την εταιρεία

του τραγουδιστή. Ο λόγος; Ποιος άλλος από την παιδική σεξουαλική κακοποίηση. Το γεγονός αυτό προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση καθώς ο Ρόμπσον είχε δηλώσει παλαιότερα ότι ποτέ δεν είχε δεχθεί κάποιου είδους παρενόχληση από τον Μάικλ Τζάκσον.

Ο 30χρονος χορογράφος έχει πετύχει στον χόρο της μουσικής και έχει συνεργαστεί με διάσημα ονόματα όπως Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Τζάστιν Τίμπερλεϊκ. Υπήρξε επίσης και κριτής στο So you think you can dance.

Σύμφωνα με τις καινούριες καταθέσεις, περιγράφει τις νύχτες που κοιμόταν με τον Μάικλ Τζάκσον όταν ήταν 7 ετών και πως δεχόταν σεξουαλική παρενόχληση από τον τραγουδιστή. Ενδιαφέρον έχει επίσης τι τροπή θα πάρει η υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα