Ο Μπογδάνος «στόλισε» την Καινούργιου: Πνευματικά ανοχύρωτη και κενή

10:29 7/2/2014 - Πηγή: KoolNews

Προχθές το μεσημέρι στο Δέστε Τους είχαμε μια επίθεση από σύσσωμη την τετράδα, με τις Μαρία Ηλιάκη και Κατερίνα Καινούργιου να είναι άκρως επιθετικές απέναντι του, χαρακτηρίζοντας τον αδαή, αγενή και επικριτικό. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος βρέθηκε χθες στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη και φρόντισε να τα πει χύμα στην Κατερίνα Καινούργιου: «Εξεπλάγην που γράφεται το όνομα της με αι κι όχι με ε».

«Δεν πρόκειται

να κάνω αυτό που κοροϊδεύω και να τσουβαλιάσω τους κυρίους Μουτσινά, Δάσκαλο και τις κυρίες Ηλιάκη και Καινούργιου, ο καθένας από αυτούς έχει ένα διαφορετικό ρόλο. Ο κ. Μουτσινάς κατάλαβε χθες ότι η μια από τις δύο συνεργάτιδες τους, η πλέον πνευματικά ανοχύρωτη η κ. Καινούργιου το παρά έκανε. Η Καινούργιου της οποίας εξεπλάγην που το όνομα γράφεται με αι και όχι με ε, είναι λογικό ότι δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό. Χθες βλέποντας το βιογραφικό της είδα ότι μιλάει γαλλικά, καλό θα είναι να μιλάει κανείς μια γλώσσα. Δεν της επιτρέπω να με λέει αγενή».

Εκτός από λάβρα σχόλια ζήτησε και μια δημόσια συγγνώμη από τον Γιώργο Παπαδάκη και τους συνεργάτες του : «Πρόκειται περί γκάφας. Δεν ήξερα ότι ο Γιώργος Παπαδάκης έχει δίπλα του νέα παιδιά. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη».

Keywords
Τυχαία Θέματα