Νίκος Ορφανός για την υποκριτική: Έχω μπουχτίσει να βλέπω γέρους

Εναντίον των ηθοποιών μεγάλης ηλικίας μίλησε ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός, αναφέροντας ότι υπάρχουν συνάδελφοι του που πρέπει επιτέλους να αποχωρήσουν από το «σανίδι».

«Η κατάσταση θ’ αλλάξει με την οριστική απόσυρση των ραμολιμέντων που περιφέρονται από δω κι από κει και νομίζουν πως παίζουν. Έχω μπουχτίσει να βλέπω γέρους. Με το να μου τρίβουν τη μοναξιά τους στη μούρη και να μου δείχνουν ότι δεν έχουν τι να κάνουν στο σπίτι τους, πληγώνουν την αισθητική μου. Μα γιατί

δεν καταλαβαίνουν πως ο ηθοποιός είναι αθλητής και ένας αθλητής στα 75 φεύγα του δεν μπορεί να τρέξει 100άρι» ανέφερε σε συνέντευξη του ηθοποιός, στο περιοδικό Τηλέραμα.

Ο Νίκος Ορφανός εξήγησε πως είναι απόλυτος σε αυτό γιατί εκείνος σε αυτή την ηλικία δεν θα παίζει στο θέατρο. «Προσωπικά όταν φτάσω σε τέτοια ηλικία, θέλω ν’ αράξω σε ένα σπίτι στην εξοχή, να γράφω, να ακούω μουσική και να ταΐζω κανένα αδεσποτάκι».

Δεν παρέλειψε να συμπληρώσει ότι αυτή την εποχή ασχολείται κυρίως με την σκηνοθεσία, καθότι επιθυμεί να διαλέγει τους ανθρώπους που θέλει να συνεργαστεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα