Νίκος Μουτσινάς: Εγώ στη τηλεόραση ξεκίνησα για το θέατρο και μόνο

Για τη ζωή του, τα πρώτα του βήματα στην Αθήνα αλλά και στην τηλεόραση μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς στην Ελένη Μενεγάκη.

«Στην Αθήνα ήρθα πριν 11 χρόνια. Ήρθα πολύ νεαρούδι» σχολίασε για το ξεκίνημά του στον χώρο της τηλεόρασης και συνέχισε κάνοντας χιούμορ: «Απλά, επειδή δεν είχα ποτέ μαλλιά, δεν καταλαβαίνεις πώς πέρασαν

τα χρόνια».

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε στην Ελένη Μενεγάκη το πρώτο του ξεκίνημα και πως το φανταζόταν τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα.

«Το είχα φανταστεί 10 σκάλες πιο κάτω. Και ήμουν υπερευχαριστημένος. Εγώ στην τηλεόραση ξεκίνησα για το θέατρο και μόνο. Έβλεπα πολύ τηλεόραση, όμως, ήμουν φανατικός θεατής. Και έβλεπα ότι οι ηθοποιοί για να κάνουν έναν μεγάλο ρόλο σε μια παράσταση έπρεπε να τους ξέρει ο κόσμος. Άρα έλεγα ότι έπρεπε να κάνω τηλεόραση, να με μάθει ο κόσμος για να έρθει να με δει στο θέατρο μετά. Προσπάθησα πάρα πολύ στο θέατρο, πέρασα από ακροάσεις, έκανα παιδικό κάποια χρόνια, αλλά έκατσε η τηλεόραση. Ήταν ένα μέσο για να παίξω στο θέατρο. Όχι για να σκηνοθετήσω, να γράψω ή ό,τι άλλο. Γι' αυτό είναι επί 10 τα όνειρά μου, αυτά που μου συμβαίνουν».

Ένας άνθρωπος όμως σαν τον Νίκο Μουτσινά έχει πάθει «στραπάτσες»;

«Φυσικά και έχω φάει στραπάτσα. Όχι με μανία καταδίωξης, ότι με περίμεναν στη γωνία. Όμως, και εκπομπές μου δεν πήγαν καλά και ακροάσεις πέρασα που δεν με πήρανε. Οι παραστάσεις, οι λίγες που έχω πάρει μέρος, πήγαν καλά, αλλά είχα περάσει από ακρόαση για τη Μάλα και δεν με είχαν πάρει. Το έψαχνα πάρα πολύ και δεν μου καθόταν».

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα