Νεκρός ο άντρας που κρατούσε όμηρους πέντε πυροσβέστες

Νεκρός έπεσε, από τα πυρά της ομάδας SWAT, o άντρας, που από τα ξημερώματα της Πέμπτης, κρατούσε πέντε πυροσβέστες, ως όμηρους, μέσα σε διώροφο σπίτι, κοντά στη Τζόρτζια της Αμερικής.

Η επίσημη εκδοχή της αστυνομίας της περιοχής, είναι, πως ο συγκεκριμένος άντρας, είχε οχυρωθεί μέσα στο σπίτι του, μαζί με τους πέντε πυροσβέστες, υπό την κατοχή όπλου, οι οποίοι και έφτασαν στο σημείο, στις 5.30 το πρωί, μετά από ψευδή κλήση ανάγκης του άντρα.

Οι

πυροσβέστες, ευτυχώς, είναι καλά στη υγεία τους, αφού υπέστησαν μόνο μερικά ελαφριά τραύματα, κυρίως κοψίματα και μώλωπες. Οι τραυματισμοί αυτοί, οφείλονται στην έκρηξη που δημιούργησε η ίδια η αστυνομία, σε εσωτερικό χώρο της κατοικίας, για να αποσπάσει την προσοχή του, και να τον αναγκάσει να βγει έξω από αυτό. Ο ίδιος, «έπεσε» στην παγίδα, και μόλις πάτησε το πόδι του στο περιβάλλοντα χώρο, τα SWAT τον πυροβόλησαν.

«Θέλαμε να σωθούν οι πυροσβέστες. Ήταν αθώοι. Δεν μας αρέσει η κατάληξη της υπόθεσης, αλλά, αυτός ο άντρας, προκάλεσε, κατά κάποιον τρόπο, τον θάνατό του» είναι η δήλωση του επικεφαλής της επιχείρησης, για το τέλος της και το θάνατο του δράστη.

Keywords
Τυχαία Θέματα