«Απεταξάμην το Σύμφωνο Συμβίωσης» από μετανοημένο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

Δεν το άντεξε η συνείδησή του και μόλις βρέθηκε ενώπιον του κλήρου, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος ζήτησε δημόσια συγγνώμη. Για τι; Μα για το αμάρτημα της υπερψήφισης του Συμφώνου Συμβίωσης!

Σε μια τυπική τελετή ενός Φιλανθρωπικού Συλλόγου της ιδιαίτερης πατρίδας του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ζήτησε συγχώρεση από τους ιερείς που παρευρίσκονταν και μάλιστα ως «παπαδοπαίδι» τους κάλεσε να προσευχηθούν για την σωτηρία της ψυχής του μετά το ατόπημα να δώσει την ψήφο του σε ένα Νομοσχέδιο

που συνάντησε την σφοδρή αντίδραση της Εκκλησίας.

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε χριστιανός, που θέλει να έχει το Θεό μαζί του τονίζοντας: «Προσωπικά νιώθω σαν εξομολόγηση αυτά που λέω. Ψηφίσαμε ένα σύμφωνο στη Βουλή. Ζήτησα να αφαιρεθούν τα δύο άρθρα και μάλιστα το ένα αφορούσε την υιοθεσία και αφαιρέθηκαν. Η μόνη διάταξη που ψηφίστηκε, με λυπεί. Ψηφίστηκε και από εμένα. Ο Θεός να με συγχωρέσει».

Ο βουλευτής Δημήτρης Κωνσταντόπουλος συμπλήρωσε «νιώθω μεγάλο το βάρος πάνω μου. Να προσεύχεστε στο Θεό να με συγχωρέσει» και με τον τρόπο αυτό θεωρεί ότι μπορεί να τα έχει καλά και με το κόμμα του και με την ενορία του.

The post «Απεταξάμην το Σύμφωνο Συμβίωσης» από μετανοημένο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα