Νέα κόντρα-φωτιά! Γρηγόρης Αρναούτογλου και Γιώργος Παπαδάκης ανταλλάσσουν πυρά

Την απογοήτευσή του εξέφρασε ο Γιώργος Παπαδάκης για τις δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Αφορμή στάθηκε η συζήτηση του παρουσιαστή με τον Τζώνη Καλημέρη, κατά τη διάρκεια του «The 2night shοw», για τα όρια ηλικίας και για το αν θα έπρεπε άνθρωποι σαν τον κ. Παπαδάκη να αποσύρονται από τη μικρή οθόνη.

Ο οικοδεσπότης του «Καλημέρα Ελλάδα» δεν παρέλειψε να απαντήσει, αναφέροντας:

«Βρε Γρηγόρη μου, ήταν πατάτα αυτό που είπες, βλακεία ήτανε, γιατί ο Λέτερμαν του οποίου προσπαθείς να κάνεις την εκπομπή -πρέπει να κάνει μεγάλη προσπάθεια βέβαια, γιατί ο Λέτερμαν

έκανε καταπληκτική εκπομπή- ξέρεις πότε αποχώρησε… στα 69 του. Στα 69 αγόρι μου. Στο λέω να μαθαίνεις γιατί είσαι νέο παιδί και καλό είναι να μαθαίνεις. Ρωτάς τον Καλημέρη ηλικιακά όρια αν υπάρχουν και αναφέρεσαι σε μένα; Ρε Γρηγόρη… θα είχες πιει κανένα ουισκάκι».

Για να αποφευχθεί η παρεξήγηση, λοιπόν, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βγήκε σε τηλεφωνική επικοινωνία στο «Spata Live» και ξεκαθάρισε τα πράγματα:

«Κατ’ αρχάς το μόνο που πέτυχε ο Παπαδάκης ήταν το ουίσκι. Λίγα λεπτά πριν τον πήρα τηλέφωνο και πιο πολύ με στεναχώρησε ότι μπορεί να πίστεψε πως θα έλεγα κάτι αρνητικό για τον Γιώργο. Μιλήσαμε για 5 λεπτά στο τηλέφωνο και μου είπε να πάω τη Δευτέρα στην εκπομπή».

The post Νέα κόντρα-φωτιά! Γρηγόρης Αρναούτογλου και Γιώργος Παπαδάκης ανταλλάσσουν πυρά appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα