Απίστευτη ανατροπή: Η «γυναίκα-καμικάζι» του Παρισιού είναι ζωντανή!

Μία απίστευτη ανατροπή συνέβη στην υπόθεση της υποτιθέμενης βομβίστριας Χάσνα Αϊτμπουλαχσέν, η οποία όπως πίστευε όλη η Ευρώπη μέχρι πρότινος ήταν η πρώτη γυναίκα καμικάζι που ανατινάχτηκε σε ευρωπαϊκό έδαφος μετά την επίθεση στο Παρίσι.

Όπως ανακοίνωσε η γαλλική αστυνομία ο καμικάζι που ανατινάχτηκε κατά την έφοδο της Αστυνομίας στο Σεν Ντενί ήταν άνδρας και όχι γυναίκα και φυσικά όχι η φερόμενη ως εξαδέλφη του εγκεφάλου των επιθέσεων στο Παρίσι, Χάσνα Αϊτμπουλαχσέν.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της

επιχείρησης, οι ερευνητές είχαν δηλώσει ότι ένα πρόσωπο που βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα στο Σεν Ντενί ανατινάχτηκε πυροδοτώντας τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένο. Η αστυνομία πίστευε μέχρι τώρα ότι επρόκειτο για μια γυναίκα. Όμως, σύμφωνα με την πηγή την οποία επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο, στην πραγματικότητα ο καμικάζι ήταν ένας άνδρας.

«Τα πρώτα ευρήματα έδειχναν ότι -ο άνθρωπος που έφερε επάνω του τα εκρηκτικά- ήταν Χάσνα Αϊτμπουλαχσέν. Όμως το κρανίο που βρήκαμε στο πεζοδρόμιο δεν ήταν το δικό της» είπε η πηγή την οποία επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Reuters. Η μάχη που δόθηκε στο διαμέρισμα ήταν τόσο έντονη που η αστυνομία αρχικά ήταν αδύνατον να αναγνωρίσει τους νεκρούς. Οι ερευνητές χρειάστηκαν μάλιστα περισσότερες από 24 ώρες για να καθορίσουν ότι οι νεκροί ήταν τρεις και όχι δύο.

Εξαφάνισαν στοιχεία από το πατρικό της Χάσνα 10 άγνωστοι άνδρες

Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Figaro 10 άνδρες με αυτοκίνητα που είχαν βελγικές πινακίδες πρόλαβαν τούς άνδρες της γαλλικής αστυνομίας και πήγαν στο πατρικό σπίτι της ξαδέλφης του Αμπααούντ και το έκαναν φύλλο και φτερό. Πρόκειται για ομάδα υποστήριξης των τζιχαντιστών που δρουν σε Βέλγιο και Παρίσι.

Οι άνδρες πήγαν στο σπίτι και το σκούπισαν με μοναδικό σκοπό να εξαφανίσουν ότι στοιχεία θα μπορούσαν να οδηγήσουν τις Αρχές στα ίχνη των τρομοκρατών που διαφεύγουν.

Ο ιδιοκτήτης της γιάφκας στο Σεν Ντενί είχε προειδοποιήσει για τρομοκρατική επίθεση

Επιπλέον ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στο σπίτι του οποίου είχε γίνει η επιχείρηση στο Σεν Ντενί, ο οποίος είχε δηλώσει ότι δεν γνώριζε τίποτα, αποκαλύπτεται τώρα ότι είχε προειδοποιήσει τα συγγενικά του πρόσωπα να μη συχνάζουν στο σε σημαντικά στέκια του Παρισιού γιατί επίκειται τρομοκρατική επίθεση.

Ποια είναι η Χάσνα Αϊτμπουλαχσέν

Η Αϊτμπουλαχσέν ήταν ένα κορίτσι εξωστρεφές κορίτσι που φορούσε καουμπόικο καπέλο που βρέθηκε στο επίκεντρο αντιτρομοκρατικής επιχείρησης και έγινε η πρώτη γυναίκα - καμικάζι της Ευρώπης.

Γεννήθηκε στο Κλισί λα Γκαρέν στα προάστια του Παρισιού τον Αύγουστο του 1989. Οι γονείς της ήταν Μαροκινοί που ήρθαν στη Γαλλία το 1973 και στη συνέχεια χώρισαν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μεγάλωσε με τη μητέρα της, αλλά πέρασε διάστημα της ζωής της σε ανάδοχες οικογένειες, ενώ επισκεπτόταν συχνά τον πατέρα της που έμενε στο Κρόιτσβαλντ, κοντά στα γαλλο-γερμανικά σύνορα.

Οι γείτονες του πατέρα της στο Κρόιτσβαλντ την χαρακτηρίζουν ένα «χαρούμενο» κορίτσι, «λιγάκι χαμένο». Της άρεσε να φορά ένα μεγάλο καπέλο, γεγονός που οδήγησε στο παρατσούκλι «καουμπόισσα». Υπήρξε διευθύντρια κατασκευαστικής εταιρείας, τη Beko Construction μέχρι το 2014.

Γείτονάς της στο Παρίσι την χαρακτηρίζει «αγοροκόριτσο». Της άρεσε να φορά τζιν, αθλητικά παπούτσια και ένα μαύρο καπέλο μέχρι πριν από ένα μήνα, όταν άρχισε να φορά νικάμπ. Στην έφοδο σκοτώθηκε και ο ξάδελφός της, Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ.

Ο Ομάρ Αμπαούντ, πατέρας του Αμπντελχαμίντ, δήλωσε ότι ελπίζει να είχε συλληφθεί ζωντανός ο γιος του, αλλά σημειώνει ότι αισθάνεται μόνο «οργή και απέχθεια εναντίον του». Η δικηγόρος του Ομάρ Αμπαούντ δήλωσε: «(Ο πατέρας του) ήθελε ο γιος του να ανακριθεί, να κατανοήσει γιατί επέλεξε αυτό το δρόμο».

The post Απίστευτη ανατροπή: Η «γυναίκα-καμικάζι» του Παρισιού είναι ζωντανή! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα