Να ΄ταν τα νιάτα δυο φορές! – 50 σημάδια που δείχνουν ότι γερνάς

Έρευνα ηλεκτρονικής ιστοσελίδας αποκαλύπτει τα 50 σημάδια που δείχνουν ότι .. μάλλον γερνάς. Η μελέτη έγινε από επιστήμονες ενώ στην έρευνα συμμετείχαν περισσότεροι από 2000 ερωτηθέντες και των δύο φύλων.Σύμφωνα με το Κ-mag.gr λοιπόν, αν συνηθίζετε να λέτε «εγώ στα νιάτα μου ήμουν…», αν έχετε αναπτύξει τριχοφυΐα σε αυτιά, μύτη, φρύδια, αν γενικά σας ενοχλούν τα θορυβώδη μέρη και αν σας παίρνει ο ύπνος βλέποντας τηλεόραση και χωρίς να είναι ώρα ύπνου, τότε μάλλον έχουν αρχίσει να σας χτυπούν την πόρτα τα γηρατιά.. δεν πειράζει, απολαύστε το!

Αίσθημα δυσκαμψίαςΑναστενάζετε όταν σκύβετεΛέτε
«δεν ήταν έτσι όταν ήμουν νέος»Λέτε «στις ημέρες μου»Χάνετε μαλλιάΔεν ξέρετε κανένα τραγούδι από τα σημερινά 10 πιο δημοφιλήΈχει αυξηθεί η τριχοφυΐα σε αυτιά, φρύδια, μύτη και γενικά στο πρόσωποΔεν αντέχετε τα θορυβώδη μπαρΜιλάτε πολύ για αρθρώσεις και ασθένειεςΞεχνάτε ονόματαΕπιλέγετε ρούχα και παπούτσια με βάση την άνεση και όχι το στυλΣκέφτεστε πως οι αστυνομικοί, οι καθηγητές και οι γιατροί φαίνονται νέοιΣας παίρνει ο ύπνος μπροστά στην τηλεόρασηΧρειάζεστε έναν υπνάκο το μεσημέριΑνακαλύπτετε πως δεν καταλαβαίνετε για ποια ζητήματα συζητούν οι νέοιΑγκομαχάτε να χρησιμοποιήσετε την τεχνολογίαΧάνετε την επαφή με την καθημερινά χρησιμοποιούμενη τεχνολογία (κινητά, τηλεοράσεις κλπ)Διαμαρτύρεστε για όλο και περισσότερα πράγματαΈχετε σχεδόν μόνιμα κρεμασμένα τα γυαλιά σας γύρω από το λαιμό σαςΔεν θυμάστε το όνομα από κανένα σύγχρονο συγκρότημαΑποφεύγετε να σηκώνετε βαριά αντικείμενα με τον φόβο ενός πόνου στη μέσηΔιαμαρτύρεστε πως η τηλεόραση πλέον έχει πολλά προγράμματα που είναι σκουπίδια«Χάνετε» τα γυαλιά σας, τα κλειδιά σας, την τσάντα σας κλπΔεν αλλάζετε εύκολα σταθμούς και κανάλια. Δείχνετε μια σταθερότητα θα έλεγε κανείςΟδηγείτε πολύ αργά σε σχέση με το παρελθόνΠροτιμάτε να περάσετε ένα βράδυ παίζοντας επιτραπέζιο από το να βγείτε έξωΈχετε αναπτύξει ενδιαφέρον για τις αντίκεςΜιλάτε σε συναδέλφους που αποδεικνύονται τόσο νέοι που δε γνωρίζουν αξιοσημείωτα πράγματα της εποχής σαςΠαίρνετε μαζί σας τις παντόφλες σας όταν πηγαίνετε σε φιλικά σπίτιαΑκούτε συνεχώς BeatlesΣας παίρνει ο ύπνος μετά από κατανάλωση ενός μόνο ποτηριού κρασίΠοτέ δε βγαίνετε έξω χωρίς εξτρά ζακέταΣας χαρίζουν για Χριστουγεννιάτικο δώρο κάλτσες και αισθάνεστε χαρούμενοιΔεν μπορείτε πλέον να χάσετε 1,5 κιλό μέσα σε 2 ημέρεςΖητάτε απεγνωσμένα να πιείτε τσάι ή άλλο αφέψημαΚουβαλάτε μαζί σας τον καφέ ή το τσάι σας όταν πάτε μια βόλταΣυμμετείχατε σε παγκόσμιο πόλεμοΈχετε αποκτήσει έντονο ενδιαφέρον για την κηπουρικήΞοδεύετε όλο και περισσότερα χρήματα για αντι- γηραντικές κρέμες προσώπουΠροτιμάτε να ξοδέψετε τα χρήματά σας για το σπίτι, παρά για μια νυχτερινή έξοδοΈχετε ιδιαίτερα έντονο ενδιαφέρον για τις διαθέσεις του καιρού, σε συνάρτηση με το ντύσιμοΤοποθετείτε καθημερινά αντικείμενα σε λάθος σημείαΣας έχει γίνει εμμονή να ταΐζετε πουλάκια ή να ασχολείστε με τον κήποΑπολαμβάνετε πραγματικά τα παζλ και τα σταυρόλεξαΟδηγείτε πάντα στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας ή κάτω από 70 στη μεσαίαΔιαλέγετε διακοπές όπου δεν θα υπάρχουν παιδιάΤα αυτιά σας ολοένα και μεγαλώνουνΕίχατε ενεργό ρόλο στην κατοχήΠίνετε ηδύποταΑισθάνεστε πως έχετε το δικαίωμα να λέτε στους άλλους ακριβώς αυτό που σκέφτεστε, ακόμα και όταν δεν είναι ευγενικό.

Αναλόγως με τα πλήθος των σημαδιών που καθένας αναγνωρίζει προκύπτουν τα εξής συμπεράσματα:

1-20

Είστε νέος στην καρδιά, αλλά στα κρυφά αγαπάτε να λύνετε σταυρόλεξα και να χρησιμοποιείτε αντι- γηραντικά προϊόντα για πρόληψη!

20-35

Τα σημάδια έχουν αρχίσει να δείχνουν με σαφήνεια τι θέλουν να σας αποκαλύψουν, όμως μπορείτε ακόμα να αντισταθείτε. Προσπεράστε την επιθυμία σας γα λικεράκια!

35-50

Μάλλον θα πρέπει να δεχτείτε ότι δεν μεγαλώνετε απλώς, αλλά ότι έχετε μάλλον γεράσει. Απολαύστε και αυτή την περίοδο της ζωής σας. Όλες οι ηλικίες έχουν τη δική τους ζεστασιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα