Μωρά, καρότσια και ψηλοτάκουνα στιλέτο για τη Μπέκαμ στο Παρίσι

Η πόλη του Παρισιού είναι μια μητρόπολη που φημίζεται για τον πολιτισμό, την τέχνη και την υψηλή μόδα. Έτσι, η Βικτόρια Μπέκαμ δεν θα μπορούσε να λείπει από εκεί!

Το fashion icon πήρε την οικογένειά της και ξεχύθηκε στους δρόμους, κάνοντας αισθητή την παρουσία της όταν επισκέφθηκε το Μουσείο του Λούβρου σήμερα (21/4) το απόγευμα τόσο γιατί σχεδόν όλοι την αναγνώρισαν όσο και γιατί άπαντες έμειναν άφωνοι βλέποντας μια μάνα να κουβαλάει τα μωρά

της φορώντας γόβες στιλέτο.

Η 39χρονη ήταν πολύ κομψά ντυμένη (όπως πάντα άλλωστε) και μαζί με τους 3 γιούς της, Μπρούκλιν, Ρόμεο και Κρουζ, καθώς επίσης και την γλυκύτατη κόρη της Χάρπερ Σέβεν γύρισαν το ιστορικό μνημείο της «Πόλης του Φωτός».

Εκείνο που πραγματικά ξεχώρισε στην εμφάνιση της Βικτόρια ήταν οι ψηλοτάκουνες γόβες που φορούσε, δίνοντάς της ένα μοναδικό στυλ στην εμφάνισή και έναν άλλο αέρα.

Η οικογένεια έχει ξοδέψει τις τελευταίες ημέρες στην πόλη κάνοντας ψώνια και βόλτες για να περάσει τον ελεύθερο χρόνο της μιας και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ βρίσκεται με την αποστολή της ομάδας του.

Δες την βόλτα της οικογένειας στο Παρίσι

Keywords
Τυχαία Θέματα