Τρελά πανηγύρια για τον Ολυμπιακό – Όλη η φιέστα για το 40ο πρωτάθλημα [Εικόνες]

Συνθήματα, χαμόγελα και αποθέωση! Αυτή είναι η πανηγυρική ατμόσφαιρα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο «Καραϊσκάκης», καθώς ο Ολυμπιακός, γιορτάζει -και επίσημα- την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος Ελλάδας, το οποίο, είναι το 40ο στην ιστορία του, και έρχεται για να προσθέσει ένα ακόμη τρόπαιο στην -ήδη γεμάτη- τροπαιοθήκη του!

Μάλιστα, η φετινή σεζόν, έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς

η ομάδα του Πειραιά, πήρε τη νίκη, κόντρα στον Πανιώνιο, με σκορ 2-1, με γκολ του Κώστα Μήτρογλου και του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Στα επίσημα του γηπέδου, βρέθηκαν δύο ξεχωριστά πρόσωπα για την ιστορία του Ολυμπιακού: Ο Τζιοβάνι και ο Καρεμπέ, οι οποίοι έχουν αφήσει το ανεξίτηλο στίγμα τους στην ποδοσφαιρική ομάδα του «Θρύλου», έχουν φτάσει στη χώρα μας, για να πανηγυρίσουν και εκείνοι, μαζί με τον κόσμο του Ολυμπιακού, την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Τα πανηγύρια, όμως, είχαν ξεκινήσει στο ημίχρονο της αναμέτρησης, καθώς, έκαναν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο, οι ομάδες βόλεϊ των «ερυθρόλευκων», αντρών και γυναικών, οι οποίες, επίσης, κατέκτησαν… τα πάντα τη φετινή σεζόν. Τα κορίτσια του Ολυμπιακού, κατάφεραν να κάνουν το «νταμπλ», παίρνοντας τον τίτλο των πρωταθλητριών της Α1. Λίγες μέρες αργότερα, η αντρική ομάδα, έφτασε στην κατάκτηση του «τρεμπλ», «σαρώνοντας» τα πάντα στο πέρασμά της.

Κάντε κλικ επάνω στις φωτογραφίες για να μεγαλώσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα