Μην αγνοείς ποτέ μια γάτα που θέλει χάδια γιατί θα βρεθείς… χωμένη στο χιόνι [βίντεο]

Όταν βρισκόμαστε στα πρώτα χρόνια της ζωής μας, η κάθε μέρα που περνάει είναι κι ένα μάθημα. Κάνουμε τα πρώτα μας βήματα, αντικρύζουμε πράγματα που δεν έχουμε ξαναδεί και οι γονείς ή οι δάσκαλοι μας εξηγούν τι βλεπουμε και πως λειτουργεί το καθετί. Δυστυχώς για εμάς, ένα από τα μαθήματα που δεν μας δίνουν ποτέ είναι το πως λειτουργούν οι γάτες. Μας λένε απλώς πως τις ορίζουμε, ότι είναι κατοικίδια, ότι έχουν νύχια και ως εκεί.

Τα υπόλοιπα τα μαθαίνουμε στην πράξη και, δυστυχώς ξανά, τις περισσότερες φορές είναι the hard way. Ένα παιδάκι 3 ετών είχε βγει έξω για να απολαύσει το χιόνι

και η μαμά του πήρε την κάμερα για να απαθανατίσει τα πρώτα του παιχνίδια. Μαζί με το παιδί βγήκε έξω και η γάτα, η οποία όμως δεν είχε καμία, μα καμία όρεξη για να ρίξει χιονόμπαλες. Ήθελε να της χαϊδέψει κάποιος το κεφάλι και τον πισινό. Το χέρι που στόχευσε ήταν αυτό του μικρού κοριτσιού.

Για κακή του τύχη, αυτό δεν κατάλαβε τι έπρεπε να κάνει και συνέχισε να αγνοεί επιδεικτικά τη γάτα. Της έκανε νόημα μία φορά, δύο φορές, τρεις φορές. Ε, την τέταρτη θα το μάθαινε με τον άγριο τρόπο. Όταν η πιτσιρίκα της γύρισε την πλάτη, η γάτα χίμηξε πάνω της και την ξάπλωσε στο χιόνι.

The post Μην αγνοείς ποτέ μια γάτα που θέλει χάδια γιατί θα βρεθείς… χωμένη στο χιόνι [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα