Γέμισε με «Σ' αγαπώ» το όχημα του φίλου της

ΡΕΠΟΡΤΑΖΓέμισε με «Σ' αγαπώ» το όχημα του φίλου τηςΔευτέρα, Δεκέμβριος 7, 2015 - 14:44

Με έναν πρωτότυπο τρόπο θέλησε να δείξει τα αισθήματά της στον σύντροφό της μια γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, στολίζοντας το αυτοκίνητο του αγαπημένου της με εκατοντάδες μικρά αυτοκόλλητα κίτρινα χαρτάκια σημειώσεων, στα οποία είχε γράψει «I love you»!

Η κοπέλα βρήκε το αυτοκίνητο του ανθρώπου με τον οποίο είναι ερωτευμένη σταθμευμένο κοντά στο νέο δημαρχείο, στην

παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης, και χωρίς να χάσει χρόνο, έβγαλε ένα πακέτο με τα γνωστά κίτρινα χαρτάκια σημειώσεων και ένα στιλό.

Αδιαφορώντας για τους περαστικούς, που άρχισαν να την κοιτούν με το στόμα ανοιχτό, άρχισε να γράφει πάνω σε κάθε χαρτάκι τη φράση «Ι love you» στα αγγλικά!
Στη συνέχεια, κολλούσε κάθε χαρτάκι πάνω στο μικρό κόκκινο Ι.Χ., το οποίο προφανώς ήταν του φίλου της, o οποίος δεν βρισκόταν κοντά. Η κοπέλα κόλλησε αμέτρητα αυτοκόλλητα επάνω στο αυτοκίνητο, καλύπτοντας σχεδόν κάθε επιφάνεια, από τις πόρτες και τα τζάμια μέχρι τον χώρο αποσκευών και το καπό της μηχανής!

Οι περαστικοί σταματούσαν για να φωτογραφήσουν την κοπέλα, αλλά εκείνη απτόητη συνέχιζε να κολλά αυτοκόλλητα! Ωστόσο, κανείς δεν έμεινε για να δει πώς υποδέχτηκε την πρωτότυπη εκδήλωση αγάπης ο ιδιοκτήτης του Ι.Χ., που σίγουρα θα πέρασε αρκετή ώρα ώσπου να ξεκολλήσει όλα τα αυτοκόλλητα από τα τζάμια για να μπορέσει να οδηγήσει!

Keywords
Τυχαία Θέματα