“Μένοντας” με τους Beatles

Το διάσημο τραγούδι των Beatles, “A Hard Day’s Night”, έδωσε το όνομά του σε ένα ξενοδοχείο στο Λίβερπουλ και μετατρέπεται σε αξιοθέατο της πόλης.

Οι φαν των Beatles σίγουρα έχουν ενημερωθεί ήδη για την ύπαρξη του ξενοδοχείου Hard Days Night στο Λίβερπουλ. Στο κέντρο της πόλης, στο Beatles Quarter, το

boutique ξενοδοχείο διαθέτει 110 δωμάτια και σουίτες που έχουν όλα ως κύριο θέμα τους Fab Four. Αν ο αγαπημένος σας από τους τέσσερις είναι ο Τζον Λένον, τότε σίγουρα φροντίστε να κάνετε κράτηση στην ομώνυμη σουίτα με το κατάλευκο πιάνο, ενώ στη σουίτα του Sir Πολ Μακάρτνεϊ θα βρείτε μια βιβλιοθήκη γεμάτη  βιβλία γύρω από την ιστορία της βρετανικής μπάντας.

Στο μπαρ του ξενοδοχείου Bar Four, υπάρχουν παντού πίνακες του καλλιτέχνη και συμμαθητή του Λένον στο Liverpool Art College, Paul Ygartua, που απεικονίζουν τους Τζον. Πολ, Τζορτζ και Ρίνγκο να κρατάνε τα αγαπημένα τους μουσικά όργανα. Ζητήστε από τον μπάρμαν να σας φτιάξει το κοκτέιλ Strawberry Fields with Pepper και βυθιστείτε σε μία από τις δερμάτινες πολυθρόνες απολαμβάνοντας αγαπημένα τραγούδια των Beatles. Κάθε Παρακευή και Σάββατο μην παραλείψετε να παρευρεθείτε στο Live Lounge του ξενοδοχείου όπου διοργανώνονται live βραδιές από νέα ανεξάρτητα συγκροτήματα που μπορεί και να είναι το επόμενο μεγάλο boy band. Όταν πεινάσετε θα κατευθυνθείτε στο Blake’s που διαθέτει κλασική βρετανική κουζίνα με μοντέρνες πινελιές. Μετά από μια κουραστική μέρα δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια απολαυστική διανυκτέρευση σε ένα από τα νοσταλγικά δωμάτια του Hard Days Night στο Λίβερπουλ.

Πηγή: thea.gr

Διαβάστε ακόμα:
* 7 “εξωγήινοι” προορισμοί επί γης

* Ένας χειμώνας στην παραλία

Keywords
Τυχαία Θέματα