Με το… αριστερό ο Σαμαράς

Καλά, καλά δεν πρόλαβε να κάτσει στην καρέκλα του πρωθυπουργού και το Σάββατο το πρωί πρέπει να κάνει επέμβαση για αποκόλληση αμφιβληστροειδούς.

Ναι, ο Αντώνης Σαμαράς το ήξερε ότι είχε δύσκολο έργο από την ώρα που αναλάμβανε πρωθυπουργός της χώρας. Και σίγουρα περίμενε αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης και σκληρή κριτική.

Αυτό που δεν περίμενε είναι να βρεθεί το Σάββατο στο νοσοκομείο για επέμβαση! Μάλλον με το αριστερό άρχισε τη θητεία του… 

Σε προγραμματισμένη οφθαλμολογική εξέταση στο Αττικό Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε αποκόλληση αμφιβληστροειδούς υποβλήθηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Λόγω της επιδείνωσης του προβλήματος θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση το πρωί του Σαββάτου από τον Διευθυντή της Β´ Πανεπιστημιακής Οφθαλμολογικής Κλινικής του Αττικού Δημοσίου Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής, Πάνο Θεοδοσιάδη. Έτσι αποφασίστηκε να αναβληθεί η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. που ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα της Παρασκευής.

Οι φήμες που ακούγονται στο twitter ότι ένας ψηλός, πρώην πρωθυπουργός, του ευχήθηκε “καλή αρχή”, κρίνονται ως αναληθείς!

Keywords
Τυχαία Θέματα