Με νέο προπονητή, με νέους παίκτες και με το… δεξί!

14:27 7/9/2014 - Πηγή: KoolNews

H Εθνική ομάδα μετά τις καλές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2014 στη Βραζιλία επιστρέφει στις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Euro 2016...

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής ομάδας και από την πρώτη μέρα τόνισε πόσο σημαντικό είναι να προκριθεί η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στη Γαλλία.

Η Εθνική ομάδα,

συνεπώς, ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο άδειο φαληρικό γήπεδο με τη Ρουμανία. Οι λογαριασμοί που έχουν αφήσει οι δύο ομάδες έχουν μείνει ανοιχτοί καθώς οι δυο τους συναντήθηκαν και αναμετρήθηκαν στα μπαράζ για το Μουντιάλ 2014 με την Ελλάδα. Ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει το 4-2-3-1, με τον Ορέστη Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Βασίλης Τοροσίδης, αριστερά ο Χοσέ Χολέβας και στο κέντρο της άμυνας ο Κώστας Μανωλάς με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Στα χαφ και σε ρόλο ανασταλτικών μέσων θα βρίσκονται οι Παναγιώτης Ταχτσιδης και Ανδρέας Σάμαρης. Πιο μπροστά τους και δεξιά ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και ο Παναγιώτης Κονέ πίσω από Κώστα Μήτρογλου.

Ώρα σύσκεψης: 21:45, ΟΤΕ TV, ΝΕΡΙΤ

Συνάντηση κορυφής: Γεώργιος Καραϊσκάκης

Αξίζει να το δεις: Γιατί, είναι η πρώτη «παράσταση» για φέτος της Εθνικής μας ομάδας με τη Ρουμανία, με ανανεωμένο ρόστερ, με νέο προπονητή και με νέες φιλοσοφίες.

The post Με νέο προπονητή, με νέους παίκτες και με το… δεξί! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα