Τα… φιλικά τελείωσαν, αρχίζουν τα νοκ άουτ…Ελλάδα – Σερβία

14:27 7/9/2014 - Πηγή: KoolNews

Άρωμα ελληνικό έχει η Κυριακή, αφού πριν τη μάχη της Εθνικής με τη Ρουμανία στο Φάληρο η Εθνική μπάσκετ αντιμετωπίζει στη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ στην Ισπανία, τη Σερβία (19:00, OTE TV, ANT1)...

Με γνώμονα την καλή της άμυνα, την επίθεσή της αλλά και το αήττητο στους ομίλους η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη αντιμετωπίζει στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, τη Μαδρίτη, την Σερβία του Μίλος Τεόντοσιτς. Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα

κοιτάζουν παιχνίδι με παιχνίδι την εξέλιξή τους στη διοργάνωση και γνωρίζουν καλά πως τα λάθη σε νοκ άουτ παιχνίδια πληρώνονται ακριβά.

Ο Φώτης Κατσικάρης έχει τονίσει και προς τους παίκτες του αλλά και σε δηλώσεις του πως η Σερβία και ο ηγέτης της, Μίλος Τεόντοσιτς, πως είναι και οι δύο ικανοί να σου καταστρέψουν το παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος. Ο τεχνικός της Εθνικής και σύσσωμη η αποστολή ευελπιστούν ο πλέι μέικερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας να μην είναι τόσο εύστοχος στα... αψυχολόγητα σουτ από οποιοδήποτε σημείο του αγώνα.

Το βάρος θα πέσει όλο πάνω στον Καλάθη, ο οποίος θα κληθεί να τον μαρκάρει. Άλλωστε, δεν θα είναι και η πρώτη φορά αφού οι δυο τους έχουν τεθεί πολλές φορές αντιμέτωποι στα παιχνίδια του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο ελληνικό πρωτάθλημα.

The post Τα… φιλικά τελείωσαν, αρχίζουν τα νοκ άουτ…Ελλάδα – Σερβία appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα