Με αποκαλυπτικό κορμάκι η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό – Πώς αντέδρασε ο Γιώργος Λιάγκας [βίντεο]

Η Φαίη Σκορδά είναι σίγουρα μία από τις πιο κομψές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, καθώς χωρίς να ξοδεύει πολλά χρήματα για το ντύσιμό της, καταφέρνει να συνδυάζει το απλό με το σέξι λουκ.

Λογικό βέβαια, αφού είναι νέα και διαθέτει τις τέλειες αναλογίες. Πολλές εξάλλου είναι οι φορές που κατά τη διάρκεια της εκπομπής την έχουμε δει να φοράει απλά ρούχα, από οικονομικές αλυσίδες ρούχων, τα οποία πάνω στο δικό της κορμί δείχνουν αλλιώς.

Έτσι και σήμερα, η παρουσιάστρια βρήκε στον αέρα της εκπομπής με ένα απλό τζινάκι και ένα διακριτικό λευκό κορμάκι. Διακριτικό το χαρακτήριζες αν το έβλεπες μόνο από την μπροστά όψη. Γιατί, όταν η Φαίη σηκώθηκε για να πάει να δώσει δώρα μαζί με τον Γιώργο, πλατό και τηλεθεατές έμειναν άφωνοι!

Ο λόγος; Η πλάτη της Φαίης ήταν όλη έξω, αφού το κορμάκι ήταν εξώπλατο. Με το που είδε ο Γιώργος το αποκαλυπτικό αυτό ρούχο άρχισε τα πειράγματα, ενώ η υπόλοιπη ομάδα χειροκροτούσε…

Πηγή: ToraTora.gr

The post Με αποκαλυπτικό κορμάκι η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό – Πώς αντέδρασε ο Γιώργος Λιάγκας [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα