Ο Βαρουφάκης, ως Σάκης, κληρώνει σε θαυμαστές του το δερμάτινο μπουφάν του!

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης δωρίζει το δερμάτινο μπουφάν του, με το οποίο έχει... γράψει πολλές τηλεοπτικές ώρες, την εποχή που οι κάμερες τον ακολουθούσαν σε όλες του τις διαδρομές από το Μαξίμου στο Υπουργείο Οικονομικών.

Ο τυχερός θα προκύψει έπειτα από κλήρωση κατά την διάρκεια παρουσίασης του βιβλίου του στο Λονδίνο.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης που έχει προγραμματιστεί για τις 5 Απριλίου στο κεντρικό βιβλιοπωλείο Foyle του Λονδίνου καλούν

όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν «ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της ευρωπαϊκής πολιτικής», να δηλώσουν συμμετοχή και να φτάσουν στη διοργάνωση μισή ώρα νωρίτερα.

Όποιος συμμετέχει στην εκδήλωση «θα συμμετέχει επίσης σε διαγωνισμό για να κερδίσει το πολύ δικό του και διάσημο δερμάτινο μπουφάν μηχανής του Γιάνη Βαρουφάκη», αναφέρει η ανακοίνωση της εκδήλωσης στην ιστοσελίδα του Οίκου.

Εκεί επίσης αναφέρονται και οι όροι συμμετοχής στην εκδήλωση: «Θα υπογραφούν μόνο βιβλία του Γιάνη Βαρουφάκη. Λόγω χρονικών περιορισμών δεν θα υπάρχει δυνατότητα να ποζάρει για φωτογραφίες. Μπορούν να γίνουν αφιερώσεις, αλλά μπορούν να περιέχουν μόνο ονόματα. Για να συμμετέχετε στην κλήρωση πρέπει να έχετε κλείσει νωρίτερα θέση. Ο νικητής θα πρέπει να βρίσκεται στην εκδήλωση και η κλήρωση θα γίνει στο τέλος της εκδήλωσης».

The post Ο Βαρουφάκης, ως Σάκης, κληρώνει σε θαυμαστές του το δερμάτινο μπουφάν του! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα