SOS: Κάποιος να αγοράσει την Porsche του βουλευτή

Το δράμα που ζει τον τελευταίο καιρό με την ελαττωματική του Porsche αποκάλυψε στον «Βηματοδότη» ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Δημήτρης Καβαδέλας:

Προτού σας αποκαλύψω πώς απέκτησε την Porsche (που η εργοστασιακή της αξία ξεπερνά τις 68.000 ευρώ, κατά δήλωσή του) ο εν λόγω βουλευτής,

ο οποίος παρουσιάζεται ως το «δεξί χέρι» του Β. Λεβέντη (χειριζόταν τα τηλεοπτικά του προέδρου), θα σας επισημαίνω ότι διαθέτει ακόμη μια Mercedes SLK και μια μοτοσικλέτα BMW.

Και τώρα ας αφήσω τον ίδιο να περιγράψει τον τρόπο με τον οποίο απέκτησε την Porsche.

«Έκανα μια δουλειά σε έναν κύριο αξίας 7.000 ευρώ και αντί χρημάτων μού έδωσε την Porsche, η οποία έχει πολλά προβλήματα με τα λάδια. Θέλω να την πουλήσω, να τσοντάρω και λίγο, και να πάρω ένα άλλο αμάξι, μια ολοκαίνουργια BMW»!

Και εκτός από όλα αυτά τα αυτοκίνητα και τη μοτοσικλέτα που διαθέτει, μην ξεχνάτε πως υπάρχει και το βουλευτικό του Volvo, το οποίο και δεν αποχωρίζεται γιατί είναι από «καλό σκαρί», όπως λέει (και τζάμπα, θα συμπλήρωνα).

Ο κ. Καβαδέλας είναι από τους βουλευτές που συντάσσονται με τον κ. Λεβέντη ώστε να μην υπάρξει αλλαγή Κοινοβουλευτικής Ομάδας στο εξάμηνο, όπως είχε δεσμευθεί προεκλογικά ο κ. πρόεδρος. Αν γίνει κάτι τέτοιο, χάνει αυτομάτως το Volvo και μένει μόνο με την Porsche που θέλει να πουλήσει και με την SLK που και αυτή την πουλάει γιατί είναι 14 χρόνων.

The post SOS: Κάποιος να αγοράσει την Porsche του βουλευτή appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα