Μαύρα νέα για τη Blackberry-Σκέφτονται μέχρι και την πώληση οι ιθύνοντες!

Σε δεινή κατάσταση βρίσκεται η Blackberry καθώς η συρρίκνωση του μεριδίου της στην αγορά την οδηγεί για πρώτη φορά αντιμέτωπη με ενδεχόμενο κλείσιμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Reuters τα στελέχη της εταιρείας εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να καταργηθούν ή να πωληθούν οι εγκαταστάσεις για κατασκευή smartphone, αφού τα δεδομένα δείχνουν ότι η Blackberry υπολείπεται

κατά πολύ των ανταγωνιστικών εταιρειών (Apple, Microsoft, Google).

Οι εκτιμήσεις μάλιστα λένε ότι στο μέλλον η ψαλίδα αναμένεται να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο καθιστώντας μη βιώσιμη την εταιρεία, η οποία πριν λίγο καιρό αποφάσισε να απολύσει τη μισή ομάδα πωλητών της στις Η.Π.Α. προκειμένου να μπορέσει να επιβιώσει.

Ξέχωρα από την αγορά των κινητών, η εταιρεία σκέφτεται να διατηρήσει τα επισκευαστικά συστήματα και τις πατέντες της σχετικά με τα keyboards με την προοπτική να προσελκύσει εταιρείες υπολογιστών, λάπτοπ κτλ., ώστε να μετατραπεί σε αποθήκη εμπορευμάτων.

Μέχρι στιγμής η Lenovo φέρεται έτοιμη να πραγματοποιήσει την επένδυση, ενώ ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας η Fairfax Financial Holdings Ltd. έχει βγει στην αγορά αναζητώντας αγοραστές.

Keywords
Τυχαία Θέματα