Μάνα βίαζε τον 12χρονο γιο της υπό τις οδηγίες του συντρόφου της

23:00 5/8/2014 - Πηγή: KoolNews

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι μία γυναίκα βίαζε τον 12χρονο γιο της, ενώ ο σύντροφος της την παρακολουθούσε από κάμερα και της έδινε οδηγίες για το τι θα πρέπει να κάνει!

Ο αρρωστημένος άνδρας έλεγε στην γυναίκα να κάνει σεξ με το ίδιο της το παιδί την ώρα που εκείνος παρακολουθούσε από την κάμερα του υπολογιστή καθώς δεν βρισκόταν στο σπίτι όπου γίνονταν τα έκτροπα. Η γυναίκα και ο ίδιος φορούσαν ακουστικά και της έδινε οδηγίες για το τι ακριβώς πρέπει να κάνει στο παιδί της.

Το άτυχο αγοράκι δήλωσε στην αστυνομία ότι η μητέρα του έλεγε ότι του «έδινε μαθήματα σεξ», ενώ η ίδια αποκάλυψε το αρρωστημένο πάθος που ζούσε με τον σύντροφό της σε μια φιλανθρωπική οργάνωση για θύματα ενδοοικογενειακής βίας, όπου και ομολόγησε ότι έχει κακοποιήσει τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της.

Το δικαστήριο την καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης τριών ετών ενώ ο δικαστής ήταν λάβρος απέναντι της: «Η συμπεριφορά σου απέναντι στο γιο σου είναι αντίθετη με τα ανθρώπινα ένστικτα και τη βασική ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Προέκυψε αφότου γνώρισες έναν άντρα, ο οποίος σε ήλεγχε απόλυτα, έναν άντρα ο οποίος πρέπει να τεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης».

Το δικαστήριο διέταξε επίσης να υποβληθεί η μητέρα σε ψυχιατρικό έλεγχο, από τον οποίο προέκυψε ότι πάσχει από διαταραχή προσωπικότητας που την έκανε απόλυτα εξαρτημένη από τους κυριαρχικούς συντρόφους της. Όσο για τα παιδιά της; Η φροντίδα τους ανατέθηκε στις κοινωνικές υπηρεσίες, ενώ ειδικοί ψυχολόγοι θα κάνουν ότι μπορούν για να επουλώσουν τις πληγές τους.

The post Μάνα βίαζε τον 12χρονο γιο της υπό τις οδηγίες του συντρόφου της appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα