Τα απρόοπτα του γάμου της Καρντάσιαν: Η Κλόε ήταν «τύφλα»

23:00 5/8/2014 - Πηγή: KoolNews

Η Κιμ Καρντάσιαν αποφάσισε να μιλήσει για τον γάμο της με τον Κάνιε Γουέστ και αποκάλυψε όλες τις γαργαλιστικές λεπτομέρειες για την μεγάλη μέρα στο Forte di Belvedere της Φλωρεντίας.

Η τηλεπερσόνα εμφανίστηκε στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ και αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν και δεν τα είχε μάθει κανείς. Αρχικά μίλησε για την Κλόε που μέθυσε τόσο πολύ που δεν μπορούσε να σηκωθεί. Μάλιστα, η Κιμ είπε πως την είδε ξαπλωμένη στο πάτωμα να προσπαθεί να μακιγιαριστεί

και αναγκάστηκε να την σηκώσει για να καθίσει κάπου.

H Kim είπε επίσης πως προσπάθησαν να μπερδέψουν τον κόσμο σχετικά με την τοποθεσία που θα πραγματοποιούνταν το μυστήριο, χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ αποκάλυψε πως επέλεξε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της στη Φλωρεντία μιας και εκεί συνέλαβε την κόρη της.

Εκτός από τα παραπάνω η Κιμ είχε να αντιμετωπίσει και το γεγονός ότι κάποιοι καλεσμένοι την ειδοποίησαν τελευταία στιγμή ότι δεν θα έρθουν με αποτέλεσμα εκείνη να προσπαθεί με την ψυχή στο στόμα να κανονίσει τα απρόοπτα της τελευταίας στιγμής και τις θέσεις όπου θα καθίσουν.

Επιπλέον, ανέφερε πως ο Κάνιε Γουέστ έβγαλε λόγο διάρκειας 20 λεπτών σχετικά με την κοινή τους ζωή και τη σχέση τους, ενώ τόνισε πως λάτρεψε το γεγονός ότι έφεραν όλους τους αγαπημένους τους στη Γαλλία, μιας και δύσκολα θα είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν την χώρα μόνοι τους.

The post Τα απρόοπτα του γάμου της Καρντάσιαν: Η Κλόε ήταν «τύφλα» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα