Εννιάχρονη δεν χορταίνει ποτέ: Τρώει ασταμάτητα και ζυγίζει όσο ένας ενήλικας [βίντεο]

23:00 5/8/2014 - Πηγή: KoolNews

Μπορεί να είναι μόλις εννέα χρονών αλλά ζυγίζει όσο ένας ενήλικος άνδρας. Ο λόγος για την Σουμάν Χατούν από την Ινδία που είναι ένα από τα πιο παχύσαρκα παιδιά του κόσμου.

Την περίπτωση του Σουμάν έφερε στο φως η Daily Mail και αναφέρει κάποιες σοκαριστικές λεπτομέρειες για τις διατροφικές συνήθειες του παιδιού: μέσα σε μία εβδομάδα η εννιάχρονη καταναλώνει 180 μπανάνες, οχτώ κιλά πατάτες, δεκατέσσερα κιλά ρύζι

και οχτώ κιλά ψάρια. Μάλιστα, μπορεί να τα τρώει όλα αυτά αλλά πεινάει και άλλο!

«Όλοι οι φίλοι μου είναι λεπτοί, αλλά εγώ είμαι χοντρή. Δεν μπορώ να κοιμηθώ, να καθίσω, να σταθώ όρθια, ούτε και να παίξω με τους φίλους μου», εξομολογήθηκε η μικρή που ζυγίζει 91,2 κιλά. Οι γονείς της Σουμάν ανησυχούν πολύ για το παιδί τους αλλά δεν μπορούν να την σταματήσουν να τρώει, λένε οι ίδιοι στην Daily Mail.

«Ανησυχώ πολύ για το μέλλον της, τα άλλα παιδιά μου έχουν φυσιολογικό βάρος», λέει η μητέρα της, προσθέτοντας ότι είναι πολύ οδυνηρό για εκείνη να βλέπει το παιδί της να τρώει συνεχώς και να μην χορταίνει. Μάλιστα έχει απευθυνθεί σε γιατρό για να ζητήσει τη βοήθειά του, ενώ σύντομα θα υποβληθεί και σε εξετάσεις για να διαπιστώσουν αν πάσχει από υπερθυροειδισμό.

The post Εννιάχρονη δεν χορταίνει ποτέ: Τρώει ασταμάτητα και ζυγίζει όσο ένας ενήλικας [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα