Μακρόπουλος στο ΒΡΑΔΥ: Χώρισα γιατί έλεγα συνέχεια ψέμματα

Για την καριέρα του πριν το τραγούδι, τις επιτυχίες του αλλά και την προσωπική του ζωή μίλησε στο ΒΡΑΔΥ με τον Πέτρο Κωστόπουλο, ο Νίκος Μακρόπουλος.

«Χώρισα γιατί βαρέθηκα να λέω ψέματα. Δεν νομίζω να υπήρξε μεγαλύτερος ψεύτης από εμένα», είπε αποκαλύπτοντας πτυχές του χωρισμού του μετά από 25 χρόνια γάμου. «Ένας χωρισμός, είναι ένας χωρισμός όπως όλοι. Κάποια στιγμή έπρεπε να γίνει ένα ξεκαθάρισμα. Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος βάζει τα πράγματα σε τάξη και λέει: “Ξέρεις κάτι; Βαρέθηκα να λέω

ψέματα φτάνει. Από τη μεριά μου τουλάχιστον. Ας δικαστώ κι ας πληρώσω γι’αυτό”», είπε.

Από την πλευρά του ο Πέτρος Κωστόπουλος τον ρώτησε τι ψέμματα έλεγε, με τον τραγουδιστή να απαντά: «Δεν νομίζω να υπήρξε μεγαλύτερος ψεύτης από εμένα. Πλέον δεν λέω ψέματα λέω μόνο την αλήθεια. Η ζωή είναι ένα ψέμα έτσι κι αλλιώς αρκεί να ζεις για σένα. Να ζεις για την πάρτη σου κι όποιον τον χαλάει να αποχωρεί».

Μιλώντας για την ζωή του, αποκάλυψε πως είναι 48 ετών, ενώ αποκάλυψε πως όσο ήταν νεώτερος, δεν είχε κάποιον στόχο στην ζωή του. Παράλληλα μίλησε και για τα πρώτα του βήματα στον χώρο του τραγουδιού.

Ο τραγουδιστής, όπως είπε, είχε ξεκινήσει να τραγουδάει στην Θεσσαλονίκη από όπου κατάγεται και στη συνέχεια κατέβηκε στην Αθήνα όπου τραγουδούσε σε μικρά μαγαζιά. Πέρασε αρκετά δύσκολα μέχρι να γίνει γνωστός αλλά όπως είπε πάντα είχε το «ψώνιο» και κάποια στιγμή θα ερχόταν η ώρα του να τον μάθει ο κόσμος.

Keywords
Τυχαία Θέματα