Κυκλοφοριακό χάος στο Λεκανοπέδιο λόγω της ισχυρής καταιγίδας

Ακινητοποιημένα ή με πολυ χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα σε πολλούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου, λόγω της ισχυρής καταιγίδας, ενώ ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι και οι πεζοί στις μετακινήσεις τους.Ο φονικός κυκλώνας που έπληξε τη γειτονική Ιταλία έφτασε εξασθενημένος στην Ελλάδα, δίνοντας βροχές και ισχυρές καταιγίδες σε όλη τη χώρα. Ο κυκλώνας θα πλήξει κυρίως περιοχές της δυτικής Ελλάδας και του Ιονίου αλλά θα είναι εμφανώς εξασθενημένος

σε σχέση με την ένταση με την οποία εκδηλώθηκε στη γειτονική χώρα. Μετεωρολόγοι επισημαίνουν ότι η βροχή ξεπέρασε τα 450 χιλιοστά, η μισή δηλαδή από τη βροχόπτωση ολόκληρου του χειμώνα.

Στην Αττική σήμερα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές μέχρι το μεσημέρι, ενώ τις πρωινές ώρες υπάρχει πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. Το θερμόμετρο θα δείξει από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από το μεσημέρι, ωστόσο, την Πέμπτη το απόγευμα έως την Παρασκευή ένα άλλο χαμηλό θα δημιουργηθεί στην περιοχή της χώρας μας, οπότε και ενδεχομένως να δημιουργηθεί ένα ανάλογο -με μικρότερες όμως εντάσεις- καιρικό σύστημα.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα