Κρουαζιερόπλοιο «κολλάει» στο Τρίγωνο των Βερμούδων και οι επιβάτες τρομοκρατούνται [βίντεο]

Είναι το πιο φημισμένο σημείο πάνω στον πλανήτη Γη που βρίσκεται κοντά σε θάλασσα. Η φήμη του είναι τριπλάσια σε μέγεθος από τον αριθμό των αεροπλάνων και πλοίων που έχουν χαθεί εκεί.

Ράδιο αρβύλα ή όχι το Τρίγωνο των Βερμούδων είναι ένα από τα μέρη που τα βλέπεις σε φωτογραφία και ψιλοτρομάζεις. Φαντάσου να βρίσκεσαι, όχι μέσα σε αυτό, αλλά σε κοντινή απόσταση. Μπορεί να είσαι έξω από την ακτίνα εξαφάνισης, αλλά νιώθεις τον κλοιό να σφίγγει.

Ένα νορβηγικό κρουαζιερόπλοιο κατευθυνόταν στην Καραϊβική και από κει θα κατέληγε

στο λιμάνι της Βοστόνης. Όμως την ώρα που έφτασε στις Βερμούδες η ενέργεια του πλοίου σταμάτησε, οι μηχανές έσβησαν ως διά μαγείας και το πλοίο κόλλησε σε εκείνο το σημείο. Φυσικά οι 3.500 επιβάτες όταν το αντιλήφθηκαν άρχισαν να πανικοβάλλονται.

Κάποιοι μάλιστα που συνομίλησαν τηλεφωνικά με τηλεοπτικό δίκτυο είπαν ότι σκέφτονταν να εγκαταλείψουν το πλοίο. Η Τζένιφερ Χάνσον μαζί με την οικογένεια της, μάζεψαν τα πράγματα τους και επιχείρησαν να φύγουν με σωσίβια λέμβο. Το περίεργο είναι ότι δεν υπήρχε πουθενά διαρροή καυσίμων και απλώς οι γεννήτριες και οι μηχανές σταμάτησαν να λειτουργούν.

Τελικά, ύστερα από έρευνες σωστικών συνεργείων που έσπευσαν εκεί η ζημιά επιδιορθώθηκε και το πλοίο ξεκόλλησε από τον κοραλλιογενή ύφαλο. Μήπως τελικά είναι ενεργειακό το ζήτημα της εξαφάνισης τόσων και τόσων μέσων μεταφοράς;

The post Κρουαζιερόπλοιο «κολλάει» στο Τρίγωνο των Βερμούδων και οι επιβάτες τρομοκρατούνται [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα