Προσωρινή λήξη συναγερμού για… Grexitball

Η UEFA αναμένεται να στείλει επιστολή προς την ΕΠΟ χωρίς την λέξη «αποκλεισμός» ωστόσο όμως το Grexitball δεν έχει αποφευχθεί εντελώς...

Τόσο στην ΕΠΟ, όσο και στο Υφυπουργείο Αθλητισμού περιμένουν την έκθεση της UEFA,

σχετικά με το αθλητικό νομοσχέδιο και κατά πόσο παρεμβαίνει στο αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ και αν εν τέλει θα υπάρξει Grexitball. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας gazzetta.gr, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία αναμένεται να στείλει επιστολή μέσω της οποίας θα δέχεται τις διατάξεις του νέου αθλητικού νομοσχεδίου και δεν θα περιλαμβάνεται η λέξη «αποκλεισμός».

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα υπάρχει για πάντα. Το Grexitball ναι μεν αποφεύγεται, αλλά προσωρινά. Αυτο πρακτικά σημαίνει πως στην UEFA αντιλαμβάνονται πως η ελληνική κυβέρνηση έκανε ό, τι καλύτερο μπορούσε, έτσι ώστε να μην τίθεται θέμα παραβίασης, είτε ακόμα και παρέμβασης στο αυτοδιοίκητο και για αυτό το λόγο δεν θα υπάρχει αποκλεισμός, ωστόσο αν στο μέλλον και σε κάποιο άλλο αθλητικό νομοσχέδιο που θα περάσει, παρατηρηθεί, ή αποδειχθεί πως η κυβέρνηση κάνει προσπάθειες να παρέμβει στη λειτουργία της ΕΠΟ τότε θα εφαρμοστεί το Grexitball, το οποίο σημαίνει αποκλεισμός από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για την Ελλάδα.

The post Προσωρινή λήξη συναγερμού για… Grexitball appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα