Κρινόταν η ασύλια τους και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής έπαιζαν με καραβάκια και σαΐτες [εικόνες]

18:46 3/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Άκρως αφοσιωμένοι στην συζήτηση για την άρση ασυλίας τους φαίνεται να ήταν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που απ' ότι φαίνεται είχαν πλήξει στα έδρανα και γι αυτό αποφάσισαν να φτιάξουν καραβάκια και σαΐτες.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης για την άρση ασυλίας του Δημήτρη Κουκούτση και του Νίκου Κούζηλου, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής

μετέτρεψαν σελίδες χαρτών σε σαΐτες, καραβάκια ενώ και σε μία περίπτωση φαίνεται να παίζουνε το γνωστό σε όλους μας παιχνίδι την «κρεμάλα» όπως επίσης και τρίλιζα.

Τα χάρτινα «έργα» των βουλευτών της Χρυσής Αυγής φαίνεται να είναι τακτοποιημένα δεξιά του Αντώνη Γρέγου και αριστερά του Νίκου Κούζηλου ενώ μία σαΐτα δεσπόζει στα δεξιά του Ηλία Παναγιώταρου.

Μία άλλη εικόνα δείχνει ότι τα καραβάκια μαζεύτηκαν μπροστά από τον Δημήτρη Κουκούτση στα πίσω έδρανα και έμειναν εκεί την ώρα που μιλούσε ο ίδιος.

Υπενθυμίζεται ότι η άρση ασυλίας υπερψηφίστηκε με διαφοροποιήσεις καθώς ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Καλαντζής ψήφισε όχι στην άρση ασυλίας του Δημήτρη Κουκούτση ενώ παρών δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Κυριαζίδης, όπως και ο ανεξάρτητος βουλευτής Νικήτας Κακλαμάνης.

Από τη Νέα Δημοκρατία και ο Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος ψήφισε λευκό για την υπόθεση του Νίκου Κούζηλου. Επίσης σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝ.ΕΛ ψήφισε παρόν επί της άρσης ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Ελένης Ζαρούλια, Ηλία Κασιδιάρη, Μιχάλη Αρβανίτη, Νίκου Κούζηλου και Δημήτρη Κουκούτση.

1 από 2 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >
Keywords
Τυχαία Θέματα