Κοιλοπονούσε 10 χρόνια με ένα sex toy κολλημένο στον κόλπο της [εικόνα]

Μία γυναίκα από την Σκωτία είχε μεθύσει, έκανε σεξ και ξέχασε μέσα στον κόλπο της ένα ερωτικό βοήθημα. Το αποτέλεσμα; Άρχισε να υποφέρει από πόνους και ανακάλυψε τι είχε μέσα της, δέκα χρόνια μετά.

Η γυναίκα άρχισε κάποια στιγμή να χάνει βάρος, πονούσε σε όλο της το σώμα και έπεφτε σε λήθαργο. Δεδομένου ότι είναι 38 ετών, τα συμπτώματα την ανησύχησαν και επισκέφτηκε τον γιατρό φοβούμενη ότι πάσχει από κάποια σοβαρή ασθένεια. Αυτό που την παρακίνησε να πάει στο νοσοκομείο ήταν ότι είχε αρχίσει να έχει και ακράτεια.

Τελικά επισκέφτηκε τον γιατρό και υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις. Αυτό όμως που αντίκρισαν οι γιατροί άφησε τους ίδιους και την ασθενή, έκπληκτους. Από την κύστη της γυναίκας προεξείχε ένα ερωτικό παιχνίδι μήκους έντεκα εκατοστών!

Η γυναίκα παραδέχτηκε ότι το είχε χρησιμοποιήσει με το σύντροφο της πριν 10 χρόνια. Επίσης διευκρίνισε ότι δεν θυμάται αν το είχε βγάλει επειδή ήταν μεθυσμένη. Η γυναίκα έπασχε από «κυστο-κολπικά συρίγγιο» - μια ανωμαλία που επιτρέπει τη ροή των ούρων μέσα στον κόλπο.
Παράλληλα είχε μία αποφρακτική ουροπάθεια καθώς είχε μπλοκαριστεί η ουροδόχος κύστη. Μετά την αφαίρεση του παιχνιδιού σεξ, οι γιατροί κατάφεραν να αποκαταστήσουν τη ζημιά και η γυναίκα πήρεαργότερα εξιτήριο.

The post Κοιλοπονούσε 10 χρόνια με ένα sex toy κολλημένο στον κόλπο της [εικόνα] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα