Το πρώτο τρέιλερ για τις 50 Αποχρώσεις του Γκρι

Η άβγαλτη Αναστέιζια πάει να πάρει συνέντευξη από τον επιτυχημένο με το πολλά υποσχόμενο βλέμμα, Κρίστιαν Γκρέι και οι δυο τους θαμπώνονται. Η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή με κύρια χαρακτηριστικά τον έρωτα και την σεξουαλική ικανοποίηση με σαδομαζοχιστικά μέσα. Ναι σωστά μαντέψατε, πρόκειται για τις 50 Αποχρώσεις του Γκρι και η Universal πριν από λίγες ώρες έδωσε στην δημοσιότητα το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας.

Εντάξει ναι, δεν είναι πολυαναμενόμενη για πολλούς αλλά είναι

γεγονός πως εκατομμύρια γυναίκες περιμένουν τις 14 Φεβρουαρίου του 2015 για να πάνε στην πρεμιέρα της ταινίας που έδωσε πνοή στις νεκρές σεξουαλικές τους σχέσεις. Άλλωστε δεν είναι τυχαία και η επιτυχία της νουβέλας της Τζέιμς που ξεπέρασε σε αντίτυπα τον Κώδικα Ντα Βίτσι και πολλά άλλα βιβλία.

Και μπορεί να μην είναι αριστούργημα και να επαναλαμβάνονται συνεχώς οι ίδιες λέξεις, αλλά η επιτυχία του βιβλίου ήταν μεγάλη και έτσι αποφασίστηκε να γίνει και ταινία. Αρχικά είχε επιλεγεί ο Τσάρλι Χάναμ για τον πρωταγωνιστικό ρόλο οι θαυμαστές άρχισαν την γκρίνια επειδή δεν μοιάζει στον Κρίστιαν που παρουσιάζει η Τζέιμς και εν τέλει αποχώρησε. Έπειτα ήρθε ο Τζέιμι Ντόρναν και μαζί με την Ντακότα Τζόνσον αποφασίστηκε να δώσουν σάρκα και οστά στους φανταστικούς ήρωες που λάτρεψαν οι γυναίκες.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν, οι θαυμάστριες διαμαρτύρονταν για τους ηθοποιούς και μόλις χθες έδωσε στην δημοσιότητα η Μπιγιονσέ το πρώτο teaser από το τρέιλερ της ταινίας. Σε αυτό ακούγεται μία αισθησιακή εκδοχή του Crazy In Love και φαίνονται στιγμιότυπα των φροντισμένων στην εντέλεια, χεριών του Ντόρναν, καθώς χτυπάει ρυθμικά τα δάχτυλά του, ξεκλειδώνει και αγγίζει με άκρως σεξουαλικό τρόπο το γυναικείο σώμα. Αυτό και μόνο αρκεί για να πουληθούν πολλά εισιτήρια...

Σήμερα δόθηκε στην δημοσιότητα ολόκληρο το τρέιλερ της κινηματογραφικής μεταφοράς της νουβέλας και σε αυτό δεν φαίνονται πολλά από αυτά που έχουν κάνει το βιβλίο διάσημο, αλλά ο τηλεθεατής μένει με τον υπαινιγμό ακόμα περισσότερων που έπονται. H σκηνοθέτης Σαμ Τέιλορ Τζόνσον μάλλον έπεσε διάνα στο καστ, αφού ειδικά η «Αναστέιζια Στιλ» έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις των φαν στα κοινωνικά δίκτυα, από τα πρώτα κιόλας λεπτά που το τρέιλερ άρχισε να διαδίδεται στο διαδίκτυο, ενώ η ψυχρή, αγαλμάτινη ομορφιά του Ντόρναν, του δίνει πόντους για το ρόλο του «Κρίστιαν».

Η πρώτη συνάντηση της Αναστέζια με τον μυστηριώδη γοητευτικό μεγιστάνα βρίσκεται στο επίκεντρο των πρώτων εικόνων που κυκλοφόρησαν, που μπορεί να μην περιέχουν το hardcore που υπόσχονται τα βιβλία, αλλά δηλώνουν από τα πρώτα κιόλας καρέ με μουσικό φόντο μια διασκευή του Crazy In Love, ότι έχουμε μπροστά μας την επόμενη «εμμονή» του γυναικείου νεανικού κοινού.

Κάποιοι γλυκανάλατοι διάλογοι, βλέμματα που υπόσχονται πολλά παραπάνω από όσα θα έπρεπε να είναι σε μία απλή πρώτη συνάντηση, αισθητική διαφημιστικού προϊόντων πολυτελείας, σκηνές γελοιωδώς αισθησιακές ακόμα και χωρίς γυμνό, μερικά sex toys και οι αναστεναγμοί της Μπιγιονσέ συνθέτουν το σκηνικό του τρέιλερ της ταινίας.

The post Το πρώτο τρέιλερ για τις 50 Αποχρώσεις του Γκρι appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα