«Κλείδωσε» την πρόκριση η Ολλανδία, νίκησε με 3-2 την Αυστραλία!

Πέντε γκολ, ανατροπές, κοντράστ συναισθημάτων (πρόκριση – αποκλεισμό) και διαφήμιση του ποδοσφαίρου ήταν τα συστατικά του ματς ανάμεσα στην Αυστραλία και την Ολλανδία, στη νίκη των «οράνιε», με 3-2...

Έτσι παρατάχθηκαν:

Οι Αυστραλοί δεν έφυγαν από το πλάνο τους. Συγκεκριμένα, ο Ράιαν κάτω από τα δοκάρια,δεξιά ο Μακ Γκάουαν, αριστερά ο Ντέιβιντσον και στο κέντρο της άμυνας ο Γουίλκινσον και ο Σπιράνοβιτς. Στα χαφ

ήταν οι Τζέντινακ και Μακ Κέι, πιο μπροστά και δεξιά ο Λέκι, αριστερά ο Οάρ και πίσω Κέιχιλ, ο Μπρεσιάνο.

Η Ολλανδία, ούτε κι εκείνη άλλαξε το πλάνο της. Ο Σίλεσεν κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά ο Γιάανματ, αριστέρά ο Μπλιντ και στο κέντρο της άμυνας ο Φλάαρ, ο Ίντι και ο Ντε Βρι.Στα χαφ οι Ντε Γκουζμάν, Σνάιντερ και Ντε Γιονγκ, ενώ στην επίθεση ο Φαν Πέρσι και ο Ρόμπεν.

Το απόλυτο θέαμα

Η Αυστραλία και η Ολλανδία μέσα σε ένα παιχνίδι 90 λεπτών κατάφεραν να διαφημίσουν το άθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το σκορ είνα έντονες διακυμάνσεις, αφού καμία ομάδα δεν προλάβαινε να χαρεί το γκολ που πέτυχε. Το συναίσθημα το βίωσε η Ολλανδία στο πρώτο ημίχρονο και η Αυστραλία στο δεύτερο μέρος.

Γκολ και απάντηση

Η Ολλανδία γνώριζε εκ των προτέρων πως με νίκη «κλείδωνε» την πρώτη θέση στον όμιλο και στο 19ο λεπτό, ο Άρεν Ρόμπεν πραγματοποίησε την γνωστή κούρσα του, βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή και με αριστερό διαγώνιο σουτ, άνοιξε το σκορ για τους «οράνιε». Δύο λεπτά αργότερα, ο Κέιχιλ παρέδωσε μαθήματα το πως πρέπει να τελειώνουν οι φάσεις όταν η μπάλα βρίσκεται στον αέρα και με αυτόν τον τρόπο ισοφάρισε το ματς.

Αντιστράφηκαν οι ρόλοι

Στο δεύτερο μέρος ήταν η ώρα της Αυστραλίας να βιώσει το συναίσθημα της...ισοφάρισης. Στο 53ο λεπτό η Αυστραλία κερδίζει πέναλτι, το οποίο χρήζει αμφισβήτησης, όμως ο Τζέντινακ εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σίλεσεν στην...πρώτη ανατροπή στο ματς.

Η απάντηση και η...δεύτερη ανατροπή!

Η Αυστραλία χάρηκε το προβάδισμα μόνο για για πέντε λεπτά, καθώς στο 57ο λεπτό ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι ισοφάρισε, εκ νέου, το παιχνίδι σε 2-2. Έμτεκα λεπτά αργότερα ο Μέμφις Ντεπάυ πραγματοποίησε τη δεύτερη ανατροπή στο ματς, με σουτ, κάνοντας το 3-2, υπέρ της Ολλανδίας.

Ο MVP: Αν θέλουμε να είμαστε ακριβοδίκαιοι θα πρέπει να μπουν όλοι οι παίκτες, ωστόσο το γκολ του Ντεπάυ στο 78ο λεπτό ήταν καθοριστικής σημασίας, καθότι χάρισε το «τρίποντο» που εξασφαλίζει στους Ολλανδούς την πρόκριση.

Ο αρνητικός: Ο Ράιαν στο τρίτο γκολ της Ολλανδίας δεν μπόρεσε να αποκρούσει σωστά τη μπάλα, ήταν ανέτοιμος για την φάση και φέρει την ευθύνη για την ήττα της Αυστραλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα