26χρονη απέβαλλε φωνάζοντας «χατ -τρικ» στο 3ο γκολ του Μίλερ!

Τεράστιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν στην Κίνα οι οπαδοί του Μουντιάλ αφού λόγω της διαφοράς της ώρας όλοι οι αγώνες μεταδίδονται από τα μεσάνυχτα μέχρι νωρίς το πρωί.

Τα περίεργα περιστατικά με αφορμή το Παγκόσμιο Κύπελλο πάντως είναι σχεδόν καθημερινά. Χθες στις 3:30 το πρωϊ μια 22χρονη διαπληκτίσθηκε με τον με τον φίλο της όταν εκείνος της είπε ότι θα βγει από το σπίτι για να πάει να δει το ποδόσφαιρο. Λίγη ώρα αργότερα τον ειδοποίησαν ότι η σύντροφός του είχε θέσει τέρμα στη ζωή του πηδώντας από τον 9ο όροφο του κτιρίου όπου διέμεναν.

Την ίδια ημέρα στο Chongqing, μια έγκυος

γυναίκα-φανατική οπαδός της Γερμανικής ομάδας βλέποντας τα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου επί τέσσερις νύχτες στη σειρά, υπέστη αποβολή την ώρα που έβλεπε τον αγώνα των Γερμανών με την Πορτογαλία.

Όλα συνέβησαν όταν σκόραρε για τρίτη φορά ο Τόμας Μίλερ στο 79ο λεπτό. Τότε η γυναίκα ανέβηκε στον καναπέ και άρχισε να ουρλιάζει «χατ-τρικ». Ξαφνικά ένιωσε έναν οξύ πόνο στο κάτω μέρος της κοιλιάς κι αμέσως μετά είδε αίμα να στάζει ανάμεσα από τα πόδια της. Έσπευσε αμέσως στο νοσοκομείο αλλά τελικά απέβαλλε το μωρό που κυοφορούσε!

Στο Wuhan, την πρωτεύουσα της επαρχίας Hubei, ένας άνδρας έπεσε σε κώμα βλέποντας το ένα μετά το άλλο τα παιχνίδια του Μουντιάλ.

Οι γιατροί αναφέρουν ότι ο 45χρονος από την περιοχή Wuchang, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στις 4 το απόγευμα της Δευτέρας όπου είχε υποστεί σοβαρή εγκεφαλική αιμορραγία.

Ο άνδρας μετά από χειρουργική επέμβαση επτά ωρών επέζησε αλλά θα χρειαστεί πολύς καιρός μέχρι να επανέλθει.

Εν τω μεταξύ, στο Suzhou, ένας 25χρονος βρέθηκε νεκρός τη Δευτέρα στο δωμάτιό του, με το Παγκόσμιο Κύπελλο να παίζει στον υπολογιστή του.

Εκατοντάδες εκατομμύρια Κινέζων οπαδών βλέπουν με φανατισμό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ωστόσο, το πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης είναι ένας πραγματικός πονοκέφαλος για τους οπαδούς, ειδικά για εκείνους που είναι υποχρεωμένοι να εργάζονται το πρωί

Η κινεζική εθνική ομάδα, που ιδρύθηκε το 1924, έχει προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο μόνο μια φορά, το 2002 κάτι που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα του έθνους.

Keywords
Τυχαία Θέματα