Κάθε 14 χρόνια θα έχουμε και ένα κουμπάρο – Όχι πριν το 2027 το τρίτο σίκουελ του Best Man

Η ταινία που έκανε πρεμιέρα πριν λίγο καιρό και έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία στο Box Office, το Best Man Holiday ετοιμάζεται για τρίτο μέρος, αλλά όχι πολύ σύντομα.

Δεκατέσσερα χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία της ταινίας Best Man το 1999, το sequel του Best Man Holiday έκανε πρεμιέρα και εκτοξεύθηκε στη δεύτερη θέση του Box Office.

Η ρομαντική κωμωδία είχε μεγάλη επιτυχία το 1999 και ήδη από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας της είχε αποφέρει κέρδη 30 εκατομμύρια δολάρια. Το συγκεκριμένο γεγονός επιβεβαιώνει ότι εάν και η δεύτερη ταινία έχει την ίδια επιτυχία, τότε είναι πιθανό να βγει και τρίτη σύμφωνα με τον ηθοποιό Μόρις Τσέσνατ.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξη του σχετικά με την ταινία, υποστήριξε ότι είναι πιθανόν να υπάρχει και Τρίτη ταινία λέγοντας: «Οι άνθρωποι έχουν ακόμα πολλά να πούνε. Όταν έρχονται και βλέπουν την ταινία τότε έρχεται η επιτυχία και είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει και τρίτη. Ο σεναριογράφος ήδη έχει γράψει κάποιος γραμμές για τον ρόλο μου στην Τρίτη ταινία. Έτσι, μπορεί κάποιος να πει ότι κατά κάποιο τρόπο ξέρω το τι θα συμβεί.».

Έπειτα από τις δηλώσεις του Μόρις, το Deadline.com έκανε ρεπορτάζ και επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του λέγοντας ωστόσο ότι δεν έχει γραφτεί κάποιο σενάριο ακόμα. Επίσης, αν όλα κυλήσουν σύμφωνα με το σχέδιο τότε το Best Man 3 θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες πριν το 2027.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα