Πρόταση δημιουργίας εξεταστικής επιτροπής για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά από τον ΣΥΡΙΖΑ

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση για διενέργεια εξεταστικής επιτροπής σχετικά με την υπόθεση των ναυπηγείων του Σκαραμαγκά φαίνεται πως είναι η αξιωματική αντιπολίτευση . Για την επόμενη εβδομάδα προγραμματίζεται η κατάθεση της πρότασης στη Βουλή.Σύμφωνα με πληροφορίες η επεξεργασία της πρότασης θα έχει ολοκληρωθεί στο μεγαλύτερο κομμάτι της στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας και την επόμενη πρόκειται να κατατεθεί στη Βουλή. Όπως

επισημαίνουν κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, η προετοιμασία προχωράει κανονικά και μόνο εκτός απροόπτου (συζήτηση για τον προϋπολογισμό, πιθανό νέο Μεσοπρόθεσμο με τη διαδικασία του κατεπείγοντος) θα αναβληθεί η κατάθεση για μερικές ημέρες.

Για το χρόνο κατάθεσης της πρότασης για εξεταστική επιτροπή προϊδέασε ο κ. Τσίπρας στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην «Αυγή»: «Η πρόταση για εξεταστική θα κατατεθεί στην ώρα της. Και αυτή η ώρα δεν θα αργήσει» είπε. Το θέμα της εξεταστικής επιτροπής έχει αποτελέσει αντικείμενο διαμάχης μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, εδώ και περίπου ένα μήνα, απ' όταν ανακοινώθηκε η πρόθεση των επιτελών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα