Σκύλος-ήρωας κατάφερε να περπατήσει ξανά παρά τις προβλέψεις των κτηνιάτρων [βίντεο]

Ο Κένι το Ντόμπερμαν είχε μείνει παράλυτος όταν έπεσε πάνω του μια πόρτα και οι κτηνίατροι πίστευαν ότι δεν θα μπορέσει να περπατήσει ξανά και ήθελαν να του κάνουν ευθανασία αλλά ο Κένι αποδείχτηκε σκληρό καρύδι και τους διέψευσε όλους.Ο 10χρονος Κένι παρέλυσε τον φετινό Απρίλιο όταν ένας εργάτης του καταφυγίου όπου φιλοξενούνταν, έριξε κατά λάθος πάνω στο σκύλο μία μεταλλική πόρτα. Το αποτέλεσμα ήταν να μην μπορεί να κινήσει κανένα άκρο του.

Οι κτηνίατροι πίστευαν ότι δεν υπάρχει ελπίδα και πρότειναν ευθανασία. Τότε ο ιδιοκτήτης του καταφυγίου, μη ξέροντας τι να κάνει, έδωσε τον

Κένι στην Λέσλι Μακ Κάνουν η οποία είναι ιδιοκτήτρια ενός κέντρου φυσικής αποκατάστασης για σκύλους.

Η Λέσλι προσπάθησε ατελείωτες ώρες με τον Κένι, κάνοντας ασκήσεις φυσικοθεραπείας, μασάζ, βελονισμό αλλά δεν υπήρχε κανένα αποτέλεσμα. Μάλιστα το σκυλί έφθασε στο σημείο να μην μπορεί να ουρήσει, κάτι που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο. Η Μακ Κάν ξεκίνησε μία εκστρατεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την διάσωση του Κένι και κατάφερε μέσα σε μόλις μία ημέρα να συγκεντρώσει 6.000 δολάρια.

Στη συνέχει το Ντόμπερμαν υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και έκανε μία επέμβαση για να αποκατασταθεί. Οι γιατροί τα κατάφεραν και ο Κένι βγήκε ζωντανός από το χειρουργείο, ωστόσο το μαρτύριο του δεν τελείωσε. Τρεις εβδομάδες αργότερα αρρώστησε με πνευμονία αλλά και πάλι τα κατάφερε με τη βοήθεια των ανθρώπων που φρόντιζαν γι αυτόν.

Τον Ιούλιο ο Κένι περπάτησε ξανά και οι κτηνίατροι έκαναν λόγο για θαύμα. Υποστήριξαν ότι ποτέ στο παρελθόν ότι κανένας σκύλος που ήταν σε ακινησία για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα δεν κατάφερε να περπατήσει και να τρέχει. Τώρα, ο δυνατός Κένι έχει δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια και ψάχνει για μόνιμο σπίτι.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα