Καρτέρι στον Τόμσεν έστησε η Ελένη Λουκά – Τον περίμενε έξω από το υπουργείο [βίντεο]

Επεισόδια έγιναν κατά την είσοδο της Τρόικας στο υπουργείο Οικονομικών, λίγο πριν τις 11.30. Συγκεκριμένα, κατά την άφιξη του Πώλ Τόμσεν στο υπουργείο, κόσμος πέταξε κέρματα από την πλευρά του αυτοκινήτου του Δανού αξιωματούχου.

Τα κέρματα βρήκαν τη λαμαρίνα του αυτοκινήτου και αμέσως η αστυνομική δύναμη που βρισκόταν στην είσοδο του υπουργείου κινητοποιήθηκε, συνέλαβε τον πολίτη –ο οποίος είναι ηλικίας περίπου 55 ετών– και τον προσήγαγε στο αστυνομικό τμήμα.

Παράλληλα, η Ελένη Λουκά βρέθηκε

επίσης εκεί κάνοντας φασαρία.

Με ντουντούκες και φωνάζοντας συνθήματα δημόσιοι υπάλληλοι που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα διαμαρτυρήθηκαν έξω από το γραφείο του Γιάννη Στουρνάρα, μόλις λίγα μέτρα δηλαδή από το σημείο που ο υπουργός Οικονομικών συναντάται με την ομάδα Τόμσεν.

Οι «ακτιβιστές» είχαν αρχικώς συγκεντρωθεί έξω από το γραφείο του υπουργού Ανάπτυξης στον 7ο όροφο του κτιρίου της οδού Νίκης διαμαρτυρόμενοι επειδή τίθενται σε καθεστώς διαθεσιμότητας. Όταν αντελήφθησαν την παρουσία των κυρίων Τόμσεν και Μορς στο γραφείο του Γιάννη Στουρνάρα μετακινήθηκαν στον 6ο όροφο και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα με τις ντοντούκες τους ακριβώς έξω από την αίθουσα όπου τα μέλη της κυβέρνησης διαπραγματεύονται με την Τρόικα.

Η διαμαρτυρία διήρκεσε μόνο λίγα λεπτά.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα