Καλώς ήρθατε στο ΖΜΑΚ! …το 100% ελληνικό show κατς

Στα 40's ήταν ο Τζιμ Λόντος. Στα 50's ο Μεγαρίτης, στα 60's o Σπύρος Αρίων και ο Ασημάκης. Στα 70's o Καμπαφλής και ο Μπουράνης, στα 80's o Τρομάρας και ο Γκουλιώβας, στα 90's o Πεφάνης και ο Σουγκλάκος και μετά... Σιγή!

Είκοσι χρόνια μετά το τέλος της παρουσίας των αγώνων pro-wrestling (κατς) στην Ελλάδα, η ποπ-κουλτούρα των rings επαναδραστηριοποιείται. Όχι για όλους. Για αυτούς που αγαπούν την

αδικημένη αυτή τέχνη.

Το 2016, το ΖΜΑΚ, έκανε πρεμιέρα στον χώρο, με περισσότερους απο 20 performers (θα προστεθούν σταδιακά) και θα επαναπροσδιορίσει τη σχέση του Έλληνα με το αγαπητό σε εκατοντάδες φίλους, θέαμα. Πρόκειται για ένα ανιδιοτελές show σεναριακής πάλης, με σκοπό την ψυχαγωγία του θεατή.

To ZMAK θα περιλαμβάνει ιντερνετικά επεισόδια μικρού μήκους και δωρεάν live events ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένους επαγγελματίες performers και προπονητές. Εν έτος 2016... είναι περιττό να υπενθυμίσουμε πως οι συμμετέχοντες στα shows αυτά, είναι άρτια εκπαιδευμένοι και είναι πως επικίνδυνο για τη σωματική σας ακεραιότητα να δοκιμάσετε κάτι ανάλογο.

Διοργανωτής της νέας αυτής προσπάθειας είναι ο δημοσιογράφος, παρουσιαστής και λάτρης του pro wrestling Πέτρος Πολυχρονίδης. Όπως έγραψε και ο ίδιος στον προφίλ του στο facebook ήταν ένα όνειρο που είχε από παιδί ως θεατής και τώρα πλέον παίρνει σάρκα και οστά με τον ίδιο στη θέση του διοργανωτή.

Το πρώτο live show του promotion (ZMAK WARS 2016) διεξήχθη στις 21 Φεβρουαρίου (19:00) στην Stam «Τhe Showman» Academy Σουρή 20, Περιστέρι.

1 από 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Καλώς ήρθατε στο ΖΜΑΚ! …το 100% ελληνικό show κατς appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα