Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ κάνει τζόκινγκ στους δρόμους της Βαρκελώνης και «ρίχνει» το Facebook! [εικόνες]

Με μία δημοσίευση στο προφίλ του στο Facebook, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ μοιράστηκε με τους ακολούθους το πόσο ωραία περνά με τους συνεργάτες του στα επαγγελματικά ταξίδια.

Όπως εξήγησε ο ίδιος «δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να γνωρίσεις την Βαρκελώνη από το να τρέξεις από το Sagrada Familia μέχρι το Castillo de Montjuïc». Έτσι ξεκίνησε την μέρα του ο ιδρυτής του Facebook , κάνοντας τζόκινγκ με μέλη της ομάδας του στους δρόμους της Βαρκελώνης

πριν συναντήσει τους συνεργάτες του σε ένα ταξίδι που έχει σκοπό να ενώσει τον κόσμο.

Ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής του Facebook βρέθηκε στην όμορφη ισπανική πόλη για τις εργασίες του Mobile World Congress 2016, κατά την διάρκεια του οποίου έγινε η παρουσίαση του Galaxy S7 και του Galaxy S7 edge μαζί με την κάμερα Gear 360, που θα επιτρέπει στους χρήστες να καταγράψουν τα δικά τους βίντεο εικονικής πραγματικότητας .

Το τελευταίο διάστημα ο Ζούκερμπεργκ έχει αφήσει στην άκρη την έντονη επαγγελματική του δραστηριότητα και έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά του. Παντρεύτηκε με την σύζυγό του Priscilla Chan τον Μάιο του 2012 εδώ και λίγους μήνες στην οικογένεια προστέθηκε και νέο μέλος: η μικρή τους κορούλα, Μαξ.

The post Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ κάνει τζόκινγκ στους δρόμους της Βαρκελώνης και «ρίχνει» το Facebook! [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα