Και ένα και δύο και… 12 ψεύτικα προφίλ του σέξι Κρητικού αγρότη στο Facebook

Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά 12 ψεύτικα προφίλ άνοιξαν επιτήδειοι με το όνομα του όμορφου σέξι Κρητικου Στάθη Στιβακτάκη που από την περασμένη εβδομάδα έχει τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

Γράφει η Ελένη Λαζάρου

Τα ψεύτικα προφίλ έχουν το όνομα του 25χρονου από τα Βορίζια και φωτογραφίες που πήραν οι επιτήδειοι από το πραγματικό του προφίλ στο facebook τις οποίες όμως έχουν επεξεργαστεί στο photoshop.

Το αποτέλεσμα; Τα ψεύτικα προφίλ έχουν γεμίσει με γυμνές φωτογραφίες του νεαρού ενώ σε άλλες φαίνεται να επιδίδεται σε σεξουαλικές πράξεις. Μάλιστα όλες οι πληροφορίες και τα σχόλια που συνοδεύουν τις φωτογραφίες είναι σεξιστικά, περιγράφουν τον Στάθη ως “αγρίμι”και αναφέρονται στις σεξουαλικές του επιδόσεις, τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και τις σχέσεις του.

Ο νεαρός που ενημερώθηκε για τα ψεύτικα προφίλ απευθύνθηκε ήδη στην αστυνομία και τις επόμενες ώρες θα καταθέσει μήνυση. Μάλιστα φέρεται να γνωρίζει τους και τους δράστες οι οποίοι είναι κάποιοι που ζήλεψαν την ξαφνική του δόξα και την επιτυχία του στο γυναικείο φύλο.

Όλα αυτά έγιναν τις τελευταίες ώρες, όταν ο Στάθης Στιβακτάκης αναδείχθηκε στο πιο περιζήτητο πρόσωπο των ημερών με τους δημοσιογράφους να συνεχίζουν να τον πολιορκούν και να τον προσκαλούν σε εκπομπές μεγάλης τηλεθέασης.

Χθες, καλεσμένος στην εκπομπή ΟΛΑ του Θέμου Αναστασιάδη, έλεγε οτι δεν πρόκειται να αφήσει το χωριό του : «Δεν έχω σκεφτεί ακόμα να το αφήσω. Δεν έχω μάνατζερ. Το τηλέφωνο δεν σταμάτησε λεπτό να χτυπάει, μηνύματα, ιστορίες μου κάνανε την κεφαλή καζάνι»!

Ενώ σήμερα εμφανίστηκε στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Μέγκα και αποκάλυψε ότι αρνήθηκε επίμονες προτάσεις που του έγιναν για να φωτογραφηθεί!

The post Και ένα και δύο και… 12 ψεύτικα προφίλ του σέξι Κρητικού αγρότη στο Facebook appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα