Η σέξι φωτογράφηση της Ρούλας

Η Ρούλα Κορόμηλα είναι από τις τηλεπερσόνες που δίνει σπάνια συνεντεύξεις, αλλά όταν αποφασίσει να μιλήσει, έχει πάντα κάτι ενδιαφέρον να πει.

Το περιοδικό ΟΚ! την φωτογράφησε σέξι και λαμπερή, στους χώρους του σπιτιού της στην Κηφισιά. Λίγο πριν ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική χρονιά η Ρούλα έχει μια απάντηση για όλα.

Για τη ματαιοδοξία των νεαρών stars: «Μεταλλάσσονται από τη μία μέρα στην άλλη σε ένα τελείως διαφορετικό, άγνωστο πρόσωπο που ακόμη και ο πλανητάρχης -με τόση εξουσία- είναι πιο σεμνός, πιο προσγειωμένος και πιο συνειδητοποιημένος για το ρόλο του».

Για το star system:«Δεν ξέρω αν ξεκίνησα εγώ το star system στην ελληνική τηλεόραση, ξέρω όμως πως δεν έθεσα τους όρους του. Αν και αναγνωρίζω πάρα πολύ καλά τόσο τους μηχανισμούς του όσο και τις παγίδες του. Άσε, που για ποιο star system μιλάς σήμερα, αφού τα πάντα καταρρέουν… Ή θαρρείς star system τις απελπισμένες προσπάθειες κάποιων να υπάρξουν;».

Για τον ιδανικό καλεσμένο:«Στη συγκεκριμένη παγκόσμια συγκυρία, θα ήθελα να μιλήσω, να διερευνήσω, να καταλάβω την κυρία Άνγκελα Μέρκελ… Θέλω να κατανοήσω, όπως και πάρα πολλοί άλλοι, τους λόγους που η Ευρώπη και η χώρα μας βαραίνουν τόσο από τις αποφάσεις της, ορίζοντας εθνικές και προσωπικές δυστυχίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα