Βίασαν τη μαμά του Μπίμπερ!

Συγκλονιστική κατάθεση ψυχής από την Πάτι Μαλέτ που κακοποιήθηκε σεξουαλικά από 4 ετών, εθίστηκε στο αλκοόλ, ήταν ναρκομανής από την εφηβεία και στα 17 αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Πάγωσαν οι Αμερικανοί τηλεθεατές μπροστά στις οθόνες του Today Show όπου η μητέρα του πιο διάσημου πιτσιρικά στον κόσμο μίλησε για το κάτι παραπάνω από σκοτεινό παρελθόν της.

«Ένιωθα μόνο ντροπή. Έμαθα με τον δύσκολο τρόπο ότι είναι απολύτως λογικό για όποιον έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση να κουβαλάει σε όλη του τη ζωή την ντροπή και την ενοχή

ότι όλα ήταν δικό του λάθος», άρχισε να λέει η 36χρονη σήμερα Πάτι Μαλέτ, μητέρα του τραγουδιστή-φαινόμενο Τζάστιν Μπίμπερ, πριν διηγηθεί πως την κακοποιούσαν σεξουαλικά από την τρυφερή ηλικία των τεσσάρων με δράστη αρχικά τον babysitter και στη συνέχεια τον παππού μιας φίλης της!

Μέχρι την ηλικία των 14 έκανε χρήση ναρκωτικών, τριγυρνούσε μονίμως μεθυσμένη και έκανε σεξ με αγνώστους προσπαθώντας να πνίξει τις ενοχές που ένιωθε για την κακοποίησή της. Δύο χρόνια αφότου έχασε την παρθενιά της, στα 15, επιχείρησε να αυτοκτονήσει πέφτοντας μπροστά σε ένα φορτηγό που ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα προς το μέρος της.

«Ήταν η κορύφωση μιας κατάστασης που με καταπίεζε, με φόρτωνε ενοχές και πόνο για πολλά χρόνια. Δεν μπορούσα να ξεφύγω από τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και την κατάθλιψη», εξηγεί η Μαλέτ και διηγείται με συγκίνηση πως ενώ ανάρρωνε στο νοσοκομείο την επισκέφτηκε ένας σύμβουλος της χριστιανικής εκκλησίας.

«Βίωσα μια πνευματική αφύπνιση και ένιωσα να ξαναγεννιέμαι. Έξι μήνες αργότερα, όμως, ξανάπεσα στις κακές μου συνήθειες. Στα 17 μου κατά τη διάρκεια μιας από τις δεκάδες επιστροφές μου στη σχέση με τον Τζέρεμι Μπίμπερ έμεινα έγκυος. Όλοι μου έλεγαν να κάνω έκτρωση για το καλό το δικό μου και του παιδιού αλλά κάτι τέτοιο δεν πέρασε ούτε μια στιγμή από το μυαλό μου. Απλά δεν μπορούσα να το κάνω. Αντιθέτως αποφάσισα να ξεπεράσω τον εαυτό μου και τις αδυναμίες μου για να κρατήσω το παιδί», λέει η ίδια και γελά καθώς θυμάται πως «όταν έκλαιγε με τρέλαινε. Ένιωθα πως δεν έκλαιγε αλλά μου τραγουδούσε»!

O πατέρας του Τζάστιν σύντομα γύρισε σελίδα στη ζωή του, παντρεύτηκε μια άλλη γυναίκα και απέκτησαν δύο παιδιά. Η Πάτι κρεμάστηκε πάνω στο παιδί της για να επιβιώσουν κι οι δυο. Γρήγορα κατάλαβε πως το αγοράκι της είχε ένα σπάνιο ταλέντο στο τραγούδι και τον δήλωσε στον διαγωνισμό ‘Stratford Star’ όταν ήταν ακόμη 12 ετών. Παράλληλα άρχισε να ανεβάζει βιντεάκια του στο Youtube.

Ο Τζάστιν σήμερα έχει τρεις πλατινένιους δίσκους, εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές, αμύθητες για την ηλικία του καταθέσεις στην τράπεζα και μια μητέρα που νιώθει έτοιμη να βγάλει από μέσα της όσα την βαραίνουν τρεις δεκαετίες τώρα.

Το βιβλίο της «Nowhere But Up» κυκλοφορεί ήδη και γίνεται ανάρπαστο…

Keywords
Τυχαία Θέματα