Αγνοείται ο παραγωγός της ταινίας!

Με τον φόβο της επίθεσης από οργισμένους πιστούς του Ισλάμ κοιμούνται και ξυπνούν όσοι μετείχαν στη παραγωγή της Αθωότητας των Μουσουλμάνων. Ακόμα και ο άνθρωπος που παραχώρησε τον εξοπλισμό για τα γυρίσματα τρέμει για τη ζωή του!

Την οργή των Μουσουλμάνων που έχει ήδη βάψει με αίμα τις αμερικανικές πρεσβείας στη Μέση Ανατολή προσπαθούν να αποφύγουν όσοι αναμείχθηκαν στην παραγωγή της βλάσφημης για τον Μωάμεθ ταινία.

Ο Αμερικανός κόπτης Xριστιανός ακτιβιστής, ο οποίος παραχώρησε τις τηλεοπτικές εγκαταστάσεις που διαθέτει στην Καλιφόρνια για τα γυρίσματα της επίμαχης ταινίας, έσπευσε

να δηλώσει ότι εξαπατήθηκε από τον παραγωγό της σχετικά με το περιεχόμενό της!

Σε ανακοίνωσή του που ανήρτησε στο blog της Πάμελα Γκέλερ -γνωστής Αμερικανίδας ακτιβίστριας κατά του Ισλάμ- ο Τζόζεφ Νασράλα, ιδρυτής της οργάνωσης Media for Christ που εδρεύει στην Καλιφόρνια, δήλωσε ότι έπεσε θύμα «παραπληροφόρησης και δυσφήμισης» και ότι ο παραγωγός της ταινίας αλλοίωσε το περιεχόμενό της χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει. Κάτι που έχουν υποστηρίξει και ηθοποιοί που εμφανίζονται στη διάρκειας δύο ωρών ταινία.

Η οργάνωση Media for Christ διαθέτει δορυφορικό τηλεοπτικό δίκτυο, το The Way TV. Ο Νασράλα υποστηρίζει ότι τον περασμένο χρόνο τον προσέγγισε ο Νακούλα Μπασιλέι Νακούλα, τον οποίο περιέγραψε ως παραγωγό της ταινίας, και του πρότεινε να γυρίσουν μια ταινία με θέμα τον διωγμό των χριστιανών στην Αίγυπτο. Ο Νακούλα, ο οποίος κατηγορείται για τραπεζικές απάτες, ανακρίθηκε την περασμένη εβδομάδα από τις ομοσπονδιακές αρχές σχετικά με πιθανές παραβιάσεις των όρων αναστολής του και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος και τα ίχνη του αγνοούνται.

Ο Νασράλα αναφέρει στην ανακοίνωσή του στο Atlasshrugs2000 ότι ο Νακούλα του είχε πει πως η ταινία θα έχει τίτλο Desert Warrior (“Μαχητής της Ερήμου”) και «θα πραγματεύεται τον πολιτισμό της ερήμου σε σχέση με τη σημερινή κατάσταση».

Keywords
Τυχαία Θέματα