Ηρακλής – Πανιώνιος 2-0

Το αυτογκόλ του Κόρμπου και το γκολ του Ρομάνο δίνουν στον Ηρακλή ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης...

Ο Ηρακλής ήταν ανώτερος του Πανιώνιου και από τα πρώτα λεπτά στο «Καυτανζόγλειο» κυριάρχησε στο παιχνίδι. Η υπεροχή του γηραιού επιβραβεύτηκε στο 16' με τον Κόρμπο να στέλνει την μπάλα σε λάθος εστία και συγκεκριμένα, την εστία του Πανιώνιου στην προσπάθειά του να διώξει τον κίνδυνο.

Στο

δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος ανοίχτηκε για να ισοφαρίσει και αυτό βέβαια βοήθησε στο να γίνει ένα καταπληκτικό παιχνίδι, αλλά βοήθησε τον Ηρακλή να φτάσει στο 2-0, καθώς οι φιλοξενούμενοι άφηναν πολλούς χώρους κενούς. Το γκολ, ωστόσο, δεν προήλθε από κοντρα αλλά από φάουλ που έκανε ο Κόρμπος στον Ρομάνο, με τον παίκτη του Ηρακλή να στέλενει την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιάμπαρης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Ρομάνο (90′ Καρασαλίδης), Κάσσος, Τσιλιανίδης, Περόνε (77′ Λουκίνας).

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Παντίδος, Σιώπης (7′ Κόρμπος), Καθάριος (57′ Γιάννου), Μασούρας (76′ Μπούζας), Ρισβάνης, Μητρόπουλος, Μπακασέτας, Πάνος, Φούντας, Τασουλής.

The post Ηρακλής – Πανιώνιος 2-0 appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα